Το outfit του Disaronno φέτος αναλαμβάνει ο οίκος Diesel, δημιουργώντας μια φιάλη που φοράει το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της υπογραφής του θρυλικού denim brand.

 

Για 7η συνεχή χρονιά́ το δημοφιλέστερο Ιταλικό́ λικέρ στον κόσμο συνεργάζεται, μετά τους Moschino, Versace, Cavalli, Etro, Missoni και Trussardi με έναν ακόμη ιστορικό Οίκο Μόδας, συνώνυμο του Streetwear.


Οι δύο οίκοι, παντρεύουν τον κοινό τολμηρό τους χαρακτήρα, ντύνοντας τη χαρακτηριστική φιάλη του Disaronno με ένα μοναδικό denim σχέδιο του οίκου Diesel.

 

Η σχεδίαση αντικατοπτρίζει τις κοινές προσεγγίσεις των δύο brands: δυο παγκοσμίως γνωστές εταιρείες με έδρα την Ιταλία και έμφαση στην προώθηση της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας.

 

 

 

Ο οίκος Diesel πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά με τα προϊόντα του, τις κοινωνικές πρωτοβουλίες και την προοδευτική του σκέψη, έχοντας αυτή τη φορά ως σύμμαχο την μοναδική και πρωτότυπη γεύση του Disaronno.

 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Disaronno υποστηρίζει το OTB Foundation, τον φιλανθρωπικό οργανισμό της εταιρείας Diesel, ο οποίος υιοθετεί πλήρως το σύνθημά της «Γενναίες δράσεις για έναν καλύτερο κόσμο».

 

Στην Ιταλία και σε παγκόσμιο επίπεδο, το OTB Foundation συμμετέχει σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται σε τρεις αρχές: την βιωσιμότητα, την καινοτομία και τις άμεσες κοινωνικές επιπτώσεις.

 

Disaronno wears Diesel Coctail
Συστατικά:
50 ml Disaronno
20 ml Jamaica Rum overproof
30 ml Χυμός Lime
20 ml Σιρόπι φρούτων του πάθους
8 Φύλλα μέντας

 

Για περισσότερα πατήστε εδώ

 

Μοιραστείτε το δικό σας Disaronno wears DIESEL: Hashtag: #DisaronnoWearsDiesel

 

Δείτε το βίντεο: