Συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger

Συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger Facebook Twitter
0

Το Τοmmy Hilfiger Group, που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον PVH Corp. (NYSE: PVH), είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει για πρώτη φορά αναδιπλούμενα γυαλιά ηλίου, ανανεώνοντας τα κλασσικά μοντέλα της συλλογής. Η νέα προσθήκη στην ανδρική και γυναικεία συλλογή γυαλιών, εμφανίζει σχέδια σε εκτυφλωτικούς, λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς, που φέρουν την υπογραφή του κλασσικού, Αμερικάνικου cool ύφους της μάρκας Tommy Hilfiger.

Με σχήμα εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’80, ο σχεδιασμός διακρίνεται από τα ελάσματα στο μπροστινό μέρος και βραχίονες που επιτρέπουν στο μοντέλο να διπλώνει έως ότου γίνει συμπαγές. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ. Το μοντέλο βγαίνει σε μία ευρεία γκάμα χρωματικών συνδυασμών, όπως πορτοκαλί σκελετός με μπλε/γκρι βραχίονες και μπλε καθρέπτες, διάφανος σκελετός με μπλε/λευκούς βραχίονες και μωβ φακούς, τυρκουάζ σκελετός με κίτρινους/πορτοκαλί βραχίονες και μπλε φακούς, όπως επίσης και σε γυαλιστερό μαύρο με γκρι φακούς. Τα γυαλιά ηλίου παίζουν με preppy λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα, δημιουργώντας το τέλειο στυλ για την περίοδο άνοιξη καλοκαίρι.

Τα γυαλιά Tommy Hilfiger κατασκευάζονται και διατίθενται από το Safilo Group και διανέμονται από τις αποκλειστικές θυγατρικές του Ομίλου μέσω αποκλειστικών συμβολαίων με διεθνείς διανομείς.

Στην Ελλάδα θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM