Ευεργετικά Snacks

Ευεργετικά Snacks Facebook Twitter
0

Οι δείκτες του ρολογιού τρέχουν και μαζί τρέχεις κι εσύ. Τρέχεις στο σπίτι και στο γραφείο, τρέχεις και στο γυμναστήριο και με τόσο τρέξιμο νιώθεις μια λιγούρα. Το σώμα σου δίνει σήμα πως χρειάζεται το απαραίτητο καύσιμο για να συνεχίσει μαζί σου την κούρσα, αλλά και να παραμείνει δυνατό και υγιές.

Τα συχνά, μικρά γεύματα – ή αλλιώς, το snacking – εκτός από βολική, είναι και η καλύτερη διατροφική συνήθεια, καθώς προσφέρει σε μικρές δόσεις την απαιτούμενη ενέργεια για να νιώθουμε κορεσμό και διατηρεί τον μεταβολισμό σε υψηλά επίπεδα. Η επιλογή του ιδανικού snack εξασφαλίζει στο σώμα όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται σε μια δραστήρια καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στη διατήρηση μιας άψογης σιλουέτας.

Το μυστικό συστατικό της επιπλέον ενέργειας που προσφέρει το Κρι Κρι Super Spoon κρύβεται στον συνδυασμό της πρωτεΐνης με τα super foods, πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, και συμβάλλουν στο σωστό μεταβολισμό.

Φυσικά, όταν μιλάμε για το ιδανικό snack για κάθε ώρα της ημέρας, σκεφτόμαστε μια super γευστική, ελαφριά και χορταστική επιλογή που να μας προσφέρει όσα χρειαζόμαστε όπου κι αν βρισκόμαστε. Σκεφτόμαστε το Κρι Κρι Super Spoon, το High Protein με στραγγιστό γιαούρτι 0% & super foods, με λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά, τη super απολαυστική πρόταση που μπορεί να μας «ξυπνήσει» ως ένα πρωινό γεύμα, ή να μας συνοδεύσει ως ένα πλήρες ισορροπημένο μικρογεύμα στη διάρκεια της ημέρας.   

Το Κρι Κρι Super Spoon συνδυάζει μοναδικά τα οφέλη της πρωτεΐνης με την δύναμη των super foods, χαρίζοντας στον οργανισμό μια αίσθηση πληρότητας και ευεξίας. Όπως μας εξηγεί ο Γιώργος Μουλίνος, MS. PhD φυσιολογίας της άσκησης & της διατροφής, το Κρι Κρι Super Spoon είναι ένα ιδιαίτερα ευεργετικό snack καθώς «αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας (πρωτεΐνες γάλακτος), ενώ ταυτόχρονα μας δίνει υδατάνθρακες αλλά και αντιοξειδωτικά στοιχεία, όποτε ο οργανισμός το έχει ανάγκη, αφού φυσικά μπορούμε να το έχουμε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.»

 

Τα συστατικά της εξτρά δύναμης; Ρόδι, ράσμπερι, goji berry ή μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο και κράνμπερι ή μάνγκο, μπανάνα, λιναρόσπορος και δημητριακά, που συνδυάζονται μοναδικά με το στραγγιστό γιαούρτι 0%!

 

Το μυστικό συστατικό της επιπλέον ενέργειας που προσφέρει το Κρι Κρι Super Spoon κρύβεται στον συνδυασμό της πρωτεΐνης με τα super foods, πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, και συμβάλλουν στο σωστό μεταβολισμό. Οι super αυτές τροφές είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, βοηθώντας στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση.

Και επειδή snacking σημαίνει ποικιλία, μπορείς να διαλέξεις το ελαφρύ, δροσιστικό γιαούρτι Super Spoon με τη γεύση που θέλεις για κάθε στιγμή. Τα συστατικά της εξτρά δύναμης; Ρόδι, ράσμπερι, goji berry ή μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο και κράνμπερι ή μάνγκο, μπανάνα, λιναρόσπορος και δημητριακά, που συνδυάζονται μοναδικά με το στραγγιστό γιαούρτι 0%!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM