ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το Honor 8 Pink είναι πραγματικά μοναδικό

Το Honor 8 Pink είναι πραγματικά μοναδικό Facebook Twitter
0

Αν ζητάς ένα διαφορετικό, άκρως εντυπωσιακό και γυναικείο smartphone ή αν είσαι αγόρι και μας διαβάζεις αναζητώντας το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στην αγαπημένη σου, μόλις το βρήκες! Το εκπληκτικό Honor 8, με τις υψηλές δυνατότητες και τις εξαιρετικές επιδόσεις, πρόκειται να καταφθάσει άμεσα στην Ελληνική αγορά σε μια ειδική, αναβαθμισμένη και συλλεκτική έκδοση.

Πώς θα το ξεχωρίσεις; Μα, από το μοναδικό του ροζ χρώμα και βέβαια τη βασική κάμερα με δύο φακούς, για να βγάζεις τις πιο καθαρές φωτογραφίες και να κρατήσεις για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τις πιο γιορτινές και χαρούμενες ημέρες της ζωής σου. Με το Honor 8 Pink δεν έχεις εξάλλου λόγω να ανησυχείς για το που θα χωρέσουν όλα αυτές οι εικόνες και τα βίντεο. Η ειδική, ροζ, αναβαθμισμένη του έκδοση έχει εσωτερική μνήμη που φτάνει τα 64 GB, δύο φορές μεγαλύτερη από εκείνη του στάνταρ μοντέλου.

Το Honor 8 Pink είναι πραγματικά μοναδικό Facebook Twitter

Το νέο Honor 8 Pink συνδυάζει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή (Kirin 950), κάμερα με δύο φακούς στα 12 Megapixel και 8 Megapixel αισθητήρα στην μπροστινή κάμερα για εντυπωσιακά ζωντανές selfie.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας της συσκευής είναι επίσης αυτές που χρειάζεσαι και έχει να σου προσφέρει η τεχνολογία αιχμής: 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC και USB Type-C. Επιπλέον, έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και πυξίδα. Η μπαταρία των 3.000 mAh του εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία. Παράλληλα διαθέτει λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Έτσι, μέσα σε μόνο 30 λεπτά επαναφορτίζεται το 40% της μπαταρίας.

Το Honor 8 Pink είναι πραγματικά μοναδικό Facebook Twitter

Και αυτό που το κάνει πραγματικά μοναδικό είναι ότι στην ελληνική αγορά λίγοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να το κάνουν δικό τους μιας και αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι (Limited Edition). Οπότε, τώρα ξέρεις ποιο είναι το smartphone που θες (ή θέλει το κορίτσι σου).

Το Honor 8 Pink είναι πραγματικά μοναδικό Facebook Twitter
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ