Η γιορτή του έρωτα έφτασε! Από τη μια πλευρά έχουμε αυτούς που την περιμένουν για να γεμίσουν την ημέρα τους με σοκολατάκια, μπουκέτα λουλουδιών και ρομαντικά δείπνα και από την άλλη πλευρά έχουμε εκείνους που την μισούν και μετράνε τις ώρες για να έρθει η Τσικνοπέμπτη!

 

Υπάρχει, όμως μια αγάπη που ενώνει όλο τον κόσμο και δεν γιορτάζεται μόνο μια ημέρα αλλά όλο το χρόνο. Είναι η αγάπη για το fitness!

 

H αγάπη για το fitness ενώνει, με μια προσφορά για δύο από τα PLANET Fitness and More! Μόνο μέχρι την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ετήσια συνδρομή για δύο μόνο με 139€*! Πάρε απλώς το κορίτσι σου, τη μαμά ή τον μπαμπά σου, τον παππού ή τη γιαγιά σου, τον σπαστικό συνάδελφό ή την γλυκιά κουμπάρα σου, την φίλη σου από το σχολείο που έχεις να δεις χρόνια ή τον ενοχλητικό γείτονά σου και πηγαίνετε μαζί στο PLANET Fitness and More της περιοχής σας! Το μόνο που χρειάζεται να έχετε κοινό, είναι η αγάπη για το fitness! Η ετήσια συνδρομή και για τους δυο σας είναι διαθέσιμη με μόνο 139€ μέχρι και την ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου!

                                                                                   

"H αγάπη για το fitness ενώνει με μια προσφορά για 2! Από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, δύο ετήσιες συνδρομές στα 139€"

 

Η ετήσια συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών, δυναμικών, αεροβικών και χορευτικών ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζετε τα προσωπικά σας αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σας.

 

Στόχος των PLANET Fitness and More, είναι να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σας ή οι στόχοι σας, στα PLANET Fitness and More θα βρείτε ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσασταν πως εσείς και το fitness ταίρι σας είχατε!

 

*Ισχύει και για ανανεώσεις. Για τα μη μέλη, υπάρχει επιπλέον 50% έκπτωση στην εγγραφή!