#SprayYourTruth

#SprayYourTruth Facebook Twitter
0

 

#SprayYourTruth Facebook Twitter

To άρωμα STR8 LIVE TRUE σε προκαλεί να ζήσεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο και να μοιραστείς τη κάθε αληθινή στιγμή σου μέσω της νέας καμπάνιας SprayYourTruth.com !

Με έμπνευση το φετινό άρωμα LIVE TRUE το STR8 συνδέεται με την αξία της αλήθειας, δημιουργεί την καμπάνια «Spray Your Truth» και σε καλεί να γράψεις την δική σου αλήθεια, να ‘ανεβάσεις’ την δική σου αληθινή εμπειρία και να την μοιραστείς με τους φίλους σου. Το Spray Your Truth απευθύνεται σε σένα που αγαπάς τα action sports, τη τέχνη και τη μουσική, ενώ παράλληλα αντλείς έμπνευση από την κουλτούρα του skate & street art.

Κάθε εβδομάδα τυχεροί κερδίζουν δώρα STR8 ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε μηνιαίες κληρώσεις με ξεχωριστά δώρα εμπειρίας.

Πάρε μέρος ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. μπαίνεις στο site www.SprayYourTruth.com  
  2. γράφεις την αλήθεια σου
  3. διαλέγεις μια φωτογραφία και αυτομάτως μπαίνεις στην κλήρωση
  4. κάνεις share την αλήθεια σου στα προσωπικά κοινωνικά σου δίκτυα

Εκτός από σετ προϊόντων STR8 LIVE TRUE, μπορείς να διεκδικήσεις:

  •  Tattoo από την έμπειρη ομάδα των Dark Side Tattoo Society και είσοδο στο φετινό Athens International Tattoo Convention στις 13-15 Μαΐου
  • Original skateboard σανίδες και T-shirts από το Color Skates Shop (colorskates.com) στο τριήμερο party γενεθλίων τους στο κέντρο της πόλης, 17-19 Ιουνίου.
  • Προπόνηση με τον καταξιωμένο μπασκεμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο και συμμετοχή με την ομάδα σου στο 3 on 3 Streetball που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ στις 25-26 Ιουνίου.

Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν: PlayStation®4 και δωρο-επιταγές των 200ευρώ από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών.

Το STR8 LIVE TRUE σε προκαλεί να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της ζωής και να κάνεις το επόμενο βήμα με δυναμισμό και αληθινή αποφασιστικότητα. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία;

Μπορείς να απολαύσεις το δυναμικό τηλεοπτικό σποτ εδώ:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM