Τι είναι το Cacao Rocks; Πώς το ξεκίνησες;

Απλώς έπρεπε να βρω μια εξυπνάδα για tag και δεν μου έσκασε τίποτα καλύτερο. Νομίζω ότι έκανα το πρώτο μου tag στον Πειραιά, όταν πήγαινα έκτη δημοτικού. Μετά μετακομίσαμε στην επαρχία που το έδαφος ήταν παρθένο κι έβαφα όπου γούσταρα. Όταν ξαναγύρισα στην Αθήνα για σπουδές, είχα ξενερώσει με το graffiti, άσε που δεν παίζανε και φράγκα για σπρέι, και κλείστηκα στο σπίτι μου. Έφτιαχνα γλυπτά και ρούχα, αλλά δεν τα έδειχνα σε κανέναν, μέχρι που μια μέρα με πέτυχε η D' Arcy Foxx σ' ένα μπαρ να φοράω ένα φούτερ που είχα ραψει και με κάλεσε να πουλάω αυτά που φτιάχνω στο παζάρι που οργάνωνε. Κάπου εκεί ξεκόλλησα και ξανάρχισα να βάφω. Τώραλ γιατί τα κάνω όλα αυτάλ δεν ξέρω. Από ματαιοδοξία; Από τρέλα; Από ανωριμότητα; Ίσως φταίει και ο τρόπος ζωής. Παλιάλ ο κόσμος είχε τις κοτούλες του, τα προβατάκια του, έπρεπε να κόψει ξύλα για το τζάκι, είχε κάτι ν' ασχοληθεί... ενώ, εδώ, στη μεγαλούπολη, φρικάρεις κι αρχίζεις να βάφεις...

Πώς σου φαίνονται αυτά που κάνεις, όταν τα βλέπεις στην πόλη;

Μου φαίνονται αστεία. Όταν περνάω μπροστά από κάποιο κομμάτι μου, τσεκάρω τις αντιδράσεις των περαστικών, οι περισσότεροι όμως δεν δίνουν σημασία. Τα graffiti έχουν γίνει ένα με το αστικό τοπίο, πρέπει να σκεφτουμε κάτι πιο προκλητικό να κάνουμε. Μη με ρωτήσεις πάλι γιατί. Γιατί έτσι.

Ποιες είναι οι επιρροές σου;

Τα κινούμενα σχέδια που όλοι βλέπαμε μικροί στην τηλεόραση το Σάββατο πρωί με ένα μπολ αγκαλιά, το χιπ χοπ, ο Κουστώ, ο Μπασκιά κι ο Κιθ Χάρινγκ.

Τι θα ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμα;

Ψαράς. Θα ήθελα να έχω αρκετά φράγκα για να αγοράσω ένα άσπρο σπιτάκι στη Μήλο και να ψαρεύω χταπόδια και στον ελεύθερο μου χρόνο να φτιάχνω πράγματα για τους φίλους μου και την πάρτη μου.

Ποιους θεωρείς τους καλύτερους street artists στην Ελλάδα;

Faitakis, Iquado, sox, dreyk, lie και o thira 7.

Το αγαπημένο σου μέρος στην Αθήνα;

Δεν ξέρω. Αυτή η πόλη είναι μπουρδέλο, δεν μου άρεσει τίποτα και μου αρέσουν τα πάντα. Πας στα Εξάρχεια και νιώθεις ότι μπαίνεις σε εμπόλεμη ζώνη περικυκλωμένη από τύπους με όπλα. Κάνεις μια βόλτα στα Αναφιώτικα με την κοπελιά σου και σε φερμάρουν. Μου αρέσει όμως η οδός Ιάσονος με τα κόκκινα φανάρια, τα graffiti και τις γκαλερί.

Αν σου έδινα τώρα 5.000 ευρώ, τι θα τα έκανες;

Δεν έχω δει ποτέ τόσα λεφτά από κοντά. Μάλλον θα αγόραζα μια βέσπα σαν την δικιά σου και θα έκανα τουρ για graffiti στην επαρχία.