Προβλέψεις για το 7ημερο από 16/7-23/7

 

Κριός

Είστε φορτισμένοι και καθώς η ένταση που σας έχει καταβάλει ενισχύεται από τις αρνητικές όψεις του Ερμή με τον Άρη, μπορεί να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα στις επαφές σας με άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος. Όσο κι αν έχετε όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος σας, η συμπεριφορά σας θα προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις, οπότε προσπαθήστε με κάθε τρόπο να διαχειριστείτε τον εκνευρισμό σας, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις. Μια σχετική ενίσχυση των οικονομικών σας είναι μια ανάσα για εσάς, αλλά μόνο μία.

Το θέμα των διακοπών σας είναι κάτι που σας απασχολεί ιδιαιτέρως, αλλά εξαιτίας κάποιων απρόσμενων εξελίξεων θα πρέπει να περιορίσετε τις ορέξεις σας και να συμβιβαστείτε με σύντομες εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς. Μπορείτε να ανακαλύψετε πανέμορφα μέρη, αρκεί να ψάξετε. Η ηρεμία και η γαλήνη που επικρατούν στη σχέση σας ενδεχομένως να σας βάλουν σε υποψίες.

 

Ταύρος

Αρκετές είναι οι υποχρεώσεις σας μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ ταυτόχρονα βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ενδόμυχες σκέψεις που σας προκαλούν έντονα την επιθυμία να ζήσετε μέσα σε ανέσεις, αλλά μάλλον θα παραμείνει στη σφαίρα της φαντασίας σας καθώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, για το εγγύς μέλλον τουλάχιστον. Μια σχετική άνοδος στα οικονομικά μπορεί να έρθει μέσω αγοραπωλησίας ενός περιουσιακού σας στοιχείου.

Η ερωτική ζωή έχει αρκετό ενδιαφέρον για εσάς που είστε σε μια σχέση αλλά και για τους ελεύθερους. Ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες, καθώς υπάρχει κίνδυνος να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσάς. Προς τα μέσα της εβδομάδος, μια μικρή αδιαθεσία θα οφείλεται μάλλον στο συσσωρευμένο άγχος, αλλά θα είναι παροδική. Εκτονωθείτε μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και τονώνουν τον οργανισμό σας.

 

Δίδυμος

Η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Άρη καθώς επίσης και η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα προκαλούν έντονες αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό τομέα κaι ο ανεξέλεγκτος θυμός σας θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Προσέξτε παρορμητικές ενέργειες και λόγια που μπορεί αργότερα να σας φέρουν σε αμηχανία και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την ένταση που αισθάνεστε δημιουργικά. Επίσης, έχετε κατά νου πως διακινδυνεύετε τον προϋπολογισμό σας αν έχετε κοινό λογαριασμό με συνεργάτες και δεν τον διαχειρίζεστε αποκλειστικά εσείς.

Οικονομικά ζητήματα προκαλούν μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον οικογενειακό τομέα και θα χρειαστεί να πάρετε ριζικά μέτρα κι αποφάσεις, κάτι που θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια. Οι υπερβολικές απαιτήσεις και οι αντιδράσεις ενός μέλους της οικογένειάς σας προκαλούν απογοήτευση και διαταράσσουν τις σχέσεις σας. Η κατάσταση με τον σύντροφό σας είναι στα άκρα κι έχει αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή σας.

 

Καρκίνος

Έχετε επαναπαυθεί σε μια κατάσταση στην οποία επικρατεί στασιμότητα και καθώς πιστεύετε πως είναι ανώφελη κάθε είδους προσπάθεια, τα 'χετε φορτώσει στον κόκορα με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται οι υποχρεώσεις και στο τέλος να χάνετε εντελώς τον μπούσουλα. Βάλτε ένα πρόγραμμα και προσπαθήστε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας, δίχως να παρασύρεστε από τα αισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σας προκαλούν οι περιστάσεις.

Η έλλειψη προσαρμοστικότητας κι ευελιξίας σάς εμποδίζει να υιοθετήσετε νέους τρόπους διαβίωσης ή να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε συνεχώς σε αδιέξοδο και να νιώθετε δυστυχισμένοι. Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, το ένα λάθος ακολουθεί το άλλο και αρχίζετε να χάνετε την εκτίμηση ορισμένων ατόμων εξαιτίας της επιπολαιότητας και της τάσης σας να βάζετε τις προσωπικές σας ανάγκες πάνω απ' όλα.

 

Λέων

Η ανησυχία και η ανασφάλεια για το μέλλον σάς προκαλούν από τη μία την τάση να επενδύσετε τα χρήματά σας σε αγορές ακινήτων ή σε οτιδήποτε, τέλος πάντων, μπορεί να θεωρηθεί «έξυπνη» επένδυση, από την άλλη όμως, επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο, σκέφτεστε να κρατήσετε συντηρητική στάση και να αρκεστείτε στην εκπλήρωση των βασικών σας αναγκών. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν ζητήματα που σας προκαλούν άγχος κι έχουν να κάνουν κυρίως με τη διάρκεια των συνεργασιών σας.

Καθώς τα ημίμετρα δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα σας, έχετε αποφασίσει να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και πειραματισμούς με σχέσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό, όπως η επικοινωνία και η αλληλοεκτίμηση. Αν είστε σε σχέση, η υποστηρικτική στάση του συντρόφου σας στα σχέδιά σας και η εμπιστοσύνη που έχει στις ικανότητές σας ενδυναμώνουν την εκτίμησή σας γι' αυτόν και συνεπώς τη σχέση σας.

 

 

Παρθένος

Θα πρέπει να γίνετε πιο συνεργάσιμοι μέσα στις επόμενες μέρες και να αφήσετε για λίγο κατά μέρος τις φιλοδοξίες σας που είναι ένας λόγος να γίνεστε ανταγωνιστικοί, θεωρώντας πως δεν έχετε ανάγκη κανέναν. Είναι λάθος να πιστεύετε πως είστε υπεράνω όλων, καθώς οι καταστάσεις επιβάλλουν ομαδική προσπάθεια και αλληλεγγύη.

Στον οικονομικό τομέα αρχίζουν να δρομολογούνται σταδιακά ορισμένα πράγματα και μπορείτε να τακτοποιήσετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, όχι όμως με τους ρυθμούς που είχατε συνηθίσει. Η συνεχής επικριτική στάση απέναντι στον σύντροφό σας μπορεί να τροφοδοτήσει αντιπαραθέσεις που θα ταράξουν τις ισορροπίες και θα σας προβληματίσουν. Αν είστε ελεύθεροι, ένα καινούργιο ειδύλλιο στον χώρο της δουλειάς σάς γεμίζει με ενθουσιασμό και χάρη σε αυτό η εργασία σας έχει αρχίσει να σας φαίνεται αρκετά ευχάριστη.

 

Ζυγός

Είστε από τους τυχερούς που βλέπουν αύξηση στα έσοδά τους λόγω του αντικειμένου με το οποίο ασχολούνται και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας είτε είναι επαγγελματικής φύσεως, είτε έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας ανάγκες. Ιδιαίτερη προσοχή στο ξόδεμα χρημάτων, γιατί θα προκύψει μια σημαντική ανάγκη μέσα στις επόμενες μέρες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. «Έξυπνες» επενδύσεις ευνοούνται, αρκεί να πάρετε και τη συμβουλή κάποιου με γνώσεις κι εμπειρία.

Η διαλλακτικότητα και η ευελιξία σας μπορεί μεν να σας βοηθούν να πείθετε τον σύντροφό σας να σας κάνει όλα τα χατίρια, αλλά καλό θα είναι να μην τον εκμεταλλεύεστε τόσο απροκάλυπτα, καθώς ρισκάρετε να χάσει την εκτίμηση που σας έχει. Μια καινούργια γνωριμία με έναν Υδροχόο σας έχει γοητεύσει πολύ, αλλά θα πρέπει να είστε από την αρχή ειλικρινείς μαζί του, αν θέλετε να έχει διάρκεια η σχέση σας.

 

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σας μέσα στις επόμενες μέρες επικεντρώνεται σε κληρονομικά ζητήματα, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού νομικού ζητήματος που κάνει την εμφάνισή του. Ταυτόχρονα προκύπτουν σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα και καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να δυσαρεστήσουν ορισμένους συνεργάτες σας, αλλά είναι αναγκαίο «κακό».

Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και όχι το συναίσθημα, ώστε να βγείτε αλώβητοι από τη στρεσογόνο κατάσταση που επικρατεί. Η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να δυσκολεύει τον σύντροφό σας να κατανοήσει τις ανάγκες σας και ενώ υπάρχει διάθεση από την πλευρά του να κάνει όνειρα για μια κοινή πορεία μαζί σας, υπάρχουν στιγμές που αμφισβητεί κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Ξεκαθαρίστε με ειλικρίνεια τις προθέσεις σας και μην επαφίεστε στη στωικότητα με την οποία σας αντιμετωπίζει.

 

Τοξότης

Τώρα που ξεκινάει μια θετική περίοδος για τα επαγγελματικά και καθώς τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται, βάλτε σωστές προτεραιότητες και μην παρασύρεστε σε άσκοπες υπερβολές εξόδων λόγω του ενθουσιασμού σας. Μια πρόταση συνεργασίας από ένα φιλικό σας πρόσωπο σας βάζει σε σκέψεις και θα πρέπει να εξετάσετε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες, οικονομικής φύσεως κυρίως, ώστε να μην καταλήξετε στο τέλος να παίζετε ξιφομαχίες.

Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα ταξίδι, προσπαθήστε να ενημερωθείτε εγκαίρως για τις συνθήκες που επικρατούν, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσεπίλυτα εμπόδια. Μια καινούργια σχέση σάς έχει συναρπάσει χάρη στη αισιόδοξη στάση του συντρόφου σας και σας παρασύρει σε έναν νέο τρόπο προσέγγισης της πραγματικότητας που αυξάνει την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Αν είστε σε σχέση, αποφασίζετε από κοινού να αναβάλλετε τα σχέδιά σας μέχρι να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια για το μέλλον.

 

Αιγόκερως

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να επανεξετάσετε τις συνεργασίες, τις στρατηγικές καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό σας, καθώς το ζητούμενο είναι να γίνουν κάποιες ριζικές αλλαγές, ώστε να συνεχίσετε πάνω σε καινούργιες βάσεις που θα σας αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Ενδεχομένως να σας έρθουν ξαφνικά μαζεμένα χρήματα, μην ενθουσιάζεστε όμως πιστεύοντας πως αυτή η κατάσταση θα είναι μόνιμη κι αρχίσετε τις υπερβολές.

Εξοικονομήστε χρήματα, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Ένας μυστικός έρωτας ή κάποιος που περιμένετε να γυρίσει κοντά σας έχουν φέρει μεγάλη αναταραχή στον ψυχισμό σας και όσο κι αν προσπαθείτε να το διαχειριστείτε, μάλλον δεν τα καταφέρνετε. Η ερωτική σας ζωή έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να διαταράσσονται η ηρεμία και η γαλήνη στην οικογένεια και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

 

Υδροχόος

Έχετε κολλήσει σε συγκεκριμένες πρακτικές στα επαγγελματικά σας που μπορεί μεν να σας βολεύουν, αλλά δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της δουλειάς σας. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις της εποχής, ώστε να μη μένετε πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε και κάποια συμβουλή, αν δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας.

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια επένδυση, προσέξτε γιατί μπορεί να αποδειχτεί υπερτιμημένη και να μην είναι και τόσο «έξυπνη» τελικά. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια θα δοκιμαστούν αρκετά μέσα στις επόμενες μέρες κι εκεί θα φανούν οι πραγματικές προθέσεις και το κατά πόσο τα συναισθήματα είναι ειλικρινή ή όχι. Οι συγκυρίες και οι πιέσεις που δέχεστε σας έχουν κάνει απαιτητικούς και κάποιες παραξενιές σας δημιουργούν αμφιβολίες στον σύντροφό σας. Νέες γνωριμίες είναι αμφίβολο κατά πόσο θα προχωρήσουν.

 

Ιχθύς

Έχει αρχίσει να αναπτερώνεται το ηθικό σας και αντιμετωπίζετε με περισσότερη θετικότητα τις καταστάσεις, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε κάποιες νέες συνεργασίες που θα σας προτείνουν, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και ξεφύγουν από την προσοχή σας ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Επαφές και συζητήσεις με άτομα που βρίσκονται σε καίριες θέσεις ευνοούνται μέσα στις επόμενες μέρες.

Οικογένεια και φίλοι είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και η κοινωνική σας ζωή είναι σε άνθηση. Κατάλληλη εποχή για να δώσετε περισσότερη έμφαση στη σχέση με τον σύντροφό σας, καθώς προβλέπονται εξορμήσεις σε ειδυλλιακά τοπία που θα σας συναρπάσουν και θα αυξήσουν την ερωτική σας διάθεση. Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε παιδί, η εποχή ενδείκνυται, καθώς η λίμπιντο σας είναι σε έξαρση. Προσέξτε τη διατροφή σας και αποφύγετε τις υπερβολές με τις δίαιτες.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)