Προβλέψεις για το 7ημερο από 26/2-4/3

 

Κριός

Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου αυξάνει τη σωματική σας ενέργεια μέχρι και το Σάββατο και είναι κατάλληλη στιγμή για δράση, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να πάρετε κάποια ρίσκα που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Από την Κυριακή και μετά γίνεστε περισσότερο εκκεντρικοί και αυθόρμητοι λόγω της επιρροής του Ερμή και θέλετε να πειραματιστείτε και να εξετάσετε νέες ιδέες, οι οποίες στο παρελθόν ίσως σας φαίνονταν αδύνατο να υλοποιηθούν.

Καθώς μπαίνει η άνοιξη είστε γεμάτοι αισιοδοξία κι έντονη ερωτική διάθεση, οπότε έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για καινούργιες γνωριμίες αλλά και τόνωση της σχέσης σας με τον σύντροφό σας. Προσέξτε τυχόν αλλεργίες που μπορεί να παρουσιαστούν, ώστε να τις αντιμετωπίσετε εγκαίρως, καθώς και μεταβολικές δυσλειτουργίες που είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Ταύρος

 Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια την ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά του χαρακτήρα σας κι αν δεν την περιορίσετε σ' αυτούς που το αξίζουν πραγματικά, υπάρχει κίνδυνος να βλάψετε από μόνοι σας τη δουλειά σας, καθώς θα είστε εύκολος στόχος για επιτήδειους.

Με την επιτυχία να είναι δεδομένη για τα επαγγελματικά σας, φροντίστε να ξεμπερδεύετε με όποιες υποχρεώσεις έχετε αφήσει στη μέση, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε από εδώ και μπρος στις νέες προσπάθειες που σκοπεύετε να ξεκινήσετε. Η επιρροή του Ερμή αυξάνει την πνευματική σας διαύγεια, προσέξτε όμως γιατί υπάρχει περίπτωση, λόγω υπερβολικής βιασύνης, άλλα να θέλετε να πείτε κι άλλα να καταλαβαίνουν οι γύρω σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αποφύγετε μέσα στις επόμενες μέρες να σκαλίσετε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον σύντροφό σας.

 

Δίδυμος

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα τονώνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και τα ταλέντα σας, οπότε καταφέρνετε να έρθετε σε συνεννόηση με άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση των επαγγελματικών σας και να προλάβετε μια δυσάρεστη κατάσταση σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί. Αρχίζετε πλέον να υλοποιείτε κάποια σχέδιά σας, οπότε είναι θέμα χρόνου να έχετε τις οικονομικές απολαβές που σας αξίζουν.

Η επιρροή της Αφροδίτης σας προκαλεί να κρατήσετε μια ειλικρινή στάση απέναντι στον σύντροφό σας και να ξεπεράσετε τις αναστολές που δεν σας αφήνουν να εκφράσετε με άνεση τις ανάγκες σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την Παρασκευή παθήσεις που έχουν σχέση με τα μάτια καθώς και γυναικολογικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

 

Καρκίνος

 Η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι και το Σάββατο σας προκαλεί μια χαλαρή διάθεση, καθώς ξεπερνάτε τα εμπόδια που σας ταλαιπωρούσαν, με αποτέλεσμα να φεύγει το άγχος από πάνω σας ολοένα και περισσότερο, οπότε είναι κατάλληλη εποχή για να περάσετε στην επίθεση και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. H ευαισθησία σας για τους γύρω είναι αυξημένη και κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσετε αυτούς που σας χρειάζονται.

Η επιρροή του Άρη εντείνει την ανυπομονησία και τη δυσαρέσκειά σας σε σχέση με την ερωτική σας ζωή και υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας, αν δεν ελέγξετε τον θυμό σας κι εκφράσετε με άκομψο τρόπο τις ανάγκες σας. Αν είστε γονείς, η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα σπουδών των παιδιών και είστε αρκετά προβληματισμένοι με μια επιλογή που πρέπει να κάνετε, ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή τους.

 

Λέων

Με τον Ερμή να αυξάνει τη ροή της επικοινωνίας σας με τους άλλους, ενδεχομένως να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, καθώς υπερισχύει η θέλησή σας να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας δίχως να σκοπεύετε να κάνετε καμιά υποχώρηση. Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που ξεκινούν τώρα ίσως να μην έχουν άμεσα αποτελέσματα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν αξίζει να προσπαθήσετε.

Κάποιο οικείο σας πρόσωπο σας κριτικάρει για τις επιλογές και τον τρόπο ζωής σας και προσπαθεί να σας κουμαντάρει, κάτι που σας εξοργίζει και σας ωθεί να απομακρυνθείτε από κοντά του, καθώς δεν συμβαδίζουν οι απόψεις σας. Από την Κυριακή και μετά είστε πιο ήρεμοι και η προσοχή σας είναι στραμμένη στην τόνωση της ερωτικής σας ζωής.

 

Παρθένος

Επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό με τη θετική τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας, μείνετε επικεντρωμένοι στον στόχο σας, ώστε να μη γίνουν λανθασμένες ενέργειες που μπορεί να σας προκαλέσουν οικονομικό αδιέξοδο, και μην εμπιστεύεστε άτομα που είχαν κυριολεκτικά χαθεί απ' τη ζωή σας και κάνουν την εμφάνισή τους ξανά από το πουθενά.

Μέσα στις επόμενες μέρες, και κυρίως τη Δευτέρα που η διάθεσή σας είναι αρκετά ανεβασμένη, αποφύγετε να αντιμετωπίσετε με χιούμορ ορισμένες καταστάσεις που απαιτούν σοβαρότητα από μέρους σας, για να μην προσβάλετε το συνομιλητή σας. Η βελτίωση της εμφάνισής σας είναι κάτι που σας απασχολεί ιδιαίτερα και ξεκινάτε ένα διατροφικό πρόγραμμα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας, χαρίζοντάς σας ευεξία. 

 

Ζυγός

Το γεγονός ότι έχετε θυσιάσει την ελευθερία της έκφρασης και το δικαίωμα της επιλογής, ώστε να δημιουργήσετε έναν πρακτικό τρόπο ζωής που είναι κοινώς αποδεκτός και σας εξασφαλίζει τα προς το ζην, σας έχει κουράσει και είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερο νόημα η ζωή σας. Η συσσωρευμένη αγανάκτησή σας εντείνεται λόγω της επιρροής του Άρη, οπότε δεν είναι κατάλληλη εποχή για να επιβάλετε τη γνώμη σας στους άλλους, καθώς θα χάσετε πολύτιμη ενέργεια.

Η σχέση σας με τον σύντροφό σας περνάει κρίση εξαιτίας της συνεχούς απουσίας σας κι ενδεχομένως να νιώθει πως έχετε πάψει πλέον να ενδιαφέρεστε γι' αυτόν, οπότε θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, προτού διευρυνθεί το χάος ανάμεσά σας. Την Κυριακή, η διάθεσή σας είναι στα ύψη, οπότε φροντίστε να παρασύρετε και το ταίρι σας σε μια εξόρμηση, μια και το τελευταίο διάστημα περνάει αρκετά μελαγχολική φάση.

 

Σκορπιός

Προβλήματα επικοινωνίας αρχίζουν να υποχωρούν και σε συνδυασμό με την αυξημένη σας διαίσθηση, καταφέρνετε να αποφύγετε κακοτοπιές που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Η επιρροή της Αφροδίτης τονώνει τη δημιουργικότητά σας και βρίσκεστε σε μια πολύ παραγωγική φάση που σας βοηθά να απολαύσετε στιγμές γαλήνης και ηρεμίας. Η αισθαντική σας διάθεση σας ωθεί να στηρίξετε αυτούς που σας χρειάζονται και μπορεί να παίξετε ακόμη και τον ρόλο του ειρηνοποιού, αν χρειαστεί.

Από το Σάββατο και μετά, και εξαιτίας της επιρροής του Άρη, η ενέργειά σας είναι στα ύψη, οπότε έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βελτιώσετε αρκετές απ' αυτές που το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να χωλαίνουν. Ασχοληθείτε μ' αυτούς που πραγματικά το αξίζουν.

 

Τοξότης

 Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα ενδεχομένως να σας προκαλέσει κάποια σύγχυση κι έλλειψη πρωτοβουλίας, κυρίως πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, και θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που δεν θα σηκώνουν άλλη αναβολή.

Από την άλλη, είναι ο Κρόνος που σας τροφοδοτεί με μια σταθερότητα στις απόψεις σας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αφήνετε κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο που ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου σάς γεμίζει με ενθουσιασμό και νιώθετε ικανοί να αντιμετωπίσετε κάθε είδους πρόκληση, καθώς η αυτοεκτίμησή σας είναι στα ύψη. Αν είστε σε κάποια σχέση, σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τα αισθήματά σας στον σύντροφό σας και να περάσετε σε νέα φάση συμβίωσης.

 

Αιγόκερως

Κάποιες δυσκολίες που παρουσιάζονται και εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων σας πιθανόν να σας προκαλέσουν αρχικά απογοήτευση, σύντομα όμως επιστρατεύετε το πείσμα και την επιμονή σας και καταφέρνετε να ξεπεράσετε όλα αυτά που σας μπλοκάρουν. Η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα, ταυτόχρονα όμως έχετε και μια εριστική διάθεση που αν δεν κουμαντάρετε, θα προκαλέσει προβλήματα με τους συνεργάτες σας, κάτι που δεν σας συμφέρει.

Το συσσωρευμένο άγχος σάς προκαλεί προβλήματα αϋπνίας, που με τη σειρά τους δημιουργούν νευρικές διαταραχές, οπότε θα πρέπει να ζητήσετε ιατρική συμβουλή ώστε να αντιμετωπίσετε τα σημάδια ψυχικής και σωματικής κόπωσης που κάνουν την εμφάνισή τους. Υιοθετήστε ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα κι εντάξτε τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σας, ώστε να εκτονώνετε το στρες που σας καταβάλλει.

 

Υδροχόος

Με τον Ερμή να εντείνει την ανάγκη σας για δράση και πρωτοβουλία έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να κάνετε νέες επαφές ώστε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και πιθανή απόρριψη, δίχως να πέφτει το ηθικό σας. Η έλλειψη εμπιστοσύνης που είχατε στον εαυτό σας αρχίζει να υποχωρεί, οπότε αυτό που σας μένει είναι να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση.

Στον οικογενειακό τομέα είναι στραμμένη η προσοχή σας και ταυτόχρονα προσπαθείτε να τονώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, ώστε να εξασφαλίσετε μια αρμονική συμβίωση. Αποβάλλετε τις ανασφάλειές σας και θα δείτε πως αυτομάτως θα βρείτε τις ισορροπίες που αναζητάτε εδώ και αρκετό διάστημα.

 

Ιχθύς

Η επιρροή του Ήλιου αυξάνει τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σας και είστε αποφασισμένοι να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας μπλοκάρει και δεν σας αφήνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Βασικό σας μέλημα είναι η επίτευξη των στόχων και η αυτοπροβολή σας και είναι κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, καθώς η πρόοδός σας είναι δεδομένη.

Η αγάπη σας για αντικείμενα τέχνης σας είναι γεγονός και η προσοχή σας είναι στραμμένη στην απόκτηση ορισμένων κομματιών που θα συμβάλουν στην ανανέωση του χώρους σας, προσέξτε όμως και μην κάνετε υπερβολές, ώστε να μη βρεθείτε σύντομα σε οικονομικό αδιέξοδο. Επίσης, μπορεί να θέλετε να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας με ένα ακριβό δώρο, αλλά και πάλι δεν θα πρέπει να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού.  

 

(+ το καθημερινό STARFAX)