«Η Miss Europe κατάντησε Frau Νein. Η Μέρκελ έβλαψε την εικόνα της Γερμανίας στο εξωτερικό».

Πυρά εκ των έσω. Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Σπίγκελ» εναντίον της Άνγκελα την επομένη της Συνόδου.

«Ο κ. Σημίτης ήταν και παραμένει μια σοβαρή υπόσταση για την Ελλάδα. Θα μπορούσε να προσκληθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως αυτές που επικρατούν σήμερα, και να πει την άποψή του».

Ο Καρατζαφέρης έχει βρει έναν πολύ έξυπνο τρόπο να εξουδετερώνει τους αντιπάλους. Απλώς τους εξυμνεί.

«Να μας αποδεσμεύσει η Πολιτεία τα κτήματα που έχει δεσμευμένα. Αυτά που κάποιοι ονομάζουν «φιλέτα» -όλα αυτά είναι δεσμευμένα- να μας τα απελευθερώσει. Και ένα από αυτά, ολόκληρο, όσο κι αν κάνει, να πάει σε αυτό το Ταμείο(στήριξης της οικονομίας)... Μιλάνε για τις μετοχές. Το 2009 δεν μας έδωσαν μέρισμα. Κανένα έσοδο. Το 2010 κανένα μέρισμα. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και το 2011».

Πρέπει να προσέχει τους συμβούλους του ο Αρχιεπίσκοπος. Δεν είναι δύσκολο να ακούγεσαι σαν τον Εφραίμ.

«Αν είναι ο Μπλερ κατάλληλος για απεσταλμένος στη Μέση Ανατολή; Χα χα! Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της Βρετανίας, ο πιο ανειλικρινής, δυσάρεστος, παραδόπιστος, ψευτοθρησκευόμενος άνθρωπος. Αποτελεί δείγμα απόλυτης αρρώστιας της Ε.Ε. και της διεθνούς κοινότητας το ότι επέτρεψαν σε τούτη τη μετριότητα να πάρει τη θέση. Είναι σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως με ένα μείγμα φρίκης και υστερικού γέλιου αντιλαμβάνεσαι ότι είναι αλήθεια».

O πολεμικός ανταποκριτής Ρόμπερτ Φισκ βγάζει τη χαμογελαστή μάσκα του Τόνι.

«Ο πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε να αποσυρθεί για να μη γίνεται ρεζίλι. Η παραίτηση και η σιωπή είναι και πολιτικές πράξεις. Κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν και κάποιοι να σιωπήσουν».

Λόγια μεγάλων ανδρών; Απλώς λόγια. Ο Γιακουμάτος είναι, που δεν αποσύρθηκε και δεν σώπασε ποτέ.

«Τhis is a big fucking deal!».

Τελικά, το έχουν οι αντιπρόεδροι να είναι βρομόστομοι. Ο Τζο Μπάιντεν, απευθυνόμενος στον Ομπάμα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση της υγείας.

«Πρέπει να τελειώσουμε με την παλιά Ελλάδα: με το ρουσφέτι, με τη συναλλαγή, με το πελατειακό κράτος, με τα κόμματα της διαφθοράς και της διαπλοκής, και βεβαίως με τα ελλείμματα, τα οποία είναι προϊόν όλων αυτών των καταστάσεων».

Θεόδωρος Πάγκαλος. Γεννηθείς το 2004 (είναι της μόδας να ξορκίζεις το πρόβλημα. Από μέρος του, γίνεσαι η λύση).

«Στο Facebook δεν είμαι. Δεν μου πάει αυτή η αδιάκοπη επικοινωνία, το αράδιασμα φίλων και γνωστών, όπου όποιος έχει περισσότερους είναι καλύτερος. Σαν να είμαστε σε ένα συνεχές πάρτι, πάρτι όμως δεν υπάρχει».

Η συγγραφέας Έρση Σωτηροπούλου για τα πολλά add της μοναξιάς.

«Θα σταματήσω να κουράζομαι και να "καίω τη γούνα μου". Ελπίζω σε μια πιο ήσυχη ζωή σήμερα. Υπήρξα σκληρό party animal. Όταν μεγαλώνεις, αλλάζει και η ζωή σου. Πράγματα που μετράνε όταν είσαι 20 γίνονται πραγματικά ασήμαντα, καθώς πλησιάζεις τα 40».

Η μαύρη γαζέλα Ναόμι Κάμπελ απομακρύνεται σνομπάροντας όσα αποθέωνε.