Γιατί όλες γδύνονται στην καραντίνα;

Γιατί όλες γδύνονται στην καραντίνα; Facebook Twitter
5

Στην αρχή της καραντίνας οι όμορφες celebrities ανεβάζαν στο Instagram φωτογραφίες τους με χαλαρές πιτζάμες και άνετες φόρμες. Σιγά σιγά όμως άρχισαν να αφαιρούν ρούχα. Δεν ξέρουμε αν προσπαθούν να ανεβάσουν τον αριθμό των followers που έχουν, αλλά η Bella Hadid, η Emily Ratajkowski, η Kylie Jenner και η Rosie Huntington-Whiteley γεμίζουν το χρόνο της αυτο-απομόνωσής τους τραβώντας ημίγυμνες selfies. 

Η Hadid πρωτοστάτησε ποστάροντας μια φωτογραφία της κρατώντας ένα μπουρίτο μπροστά από το γυμνό της στήθος, προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και να τους παροτρύνει να μείνουν σπίτι. Δύο βδομάδες αργότερα δημοσίευσε μια επίσης σέξι φωτογραφία της με μαγιό, δηλώνοντας πόσο τυχερή είναι που μπορεί να λιάζεται και να παίρνει τη βιταμίνη D που χρειάζεται, ενώ οι ακόλουθοί της την επιβράβευσαν με περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes και πολλά emojis που απεικονίζουν καρδιές και φωτιές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Me and my burrito telling you to stay inside! not only for the sake of just yourself but also for literally the entire world and all of the people that you love ..❤️ Its crazy because all we have to do is work together to slow down this virus and people are still having trouble understanding that.. don’t be selfish! meditate ! hang out with your dog/cat/fish! they are probably super excited to have your attention for 24 hours out of the day..!! learn how to knit ! tie die some socks ! write a poem to your mom ! I guess tiktok if that’s what you’re into ! find out your rising sign ! then learn about it ! and become ! a better person! anyways ... last thing ...not new news but... wash those damn hands people! to the people who are still working and the ones who can’t ... I love you and i am thinking about you !..❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lucky 🍀 to get some Vitamin D☀️🌼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid) στις

Oι θαυμαστές της Ratajkowski σίγουρα περίμεναν από εκείνη να ανεβάσει σέξι φωτογραφίες αλλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχει γίνει παραπάνω ευρηματική και έχει καταφέρει να το πάει σε άλλο επίπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ολόγυμνη φωτογραφία που ανέβασε πίσω από τη διάφανη κουρτίνα της, ενώ τη λούζει το φως του ήλιου. Επίσης φωτογραφήθηκε χωρίς παντελόνι, αγκαλιά με τον σκύλο της Κολόμπο, δηλώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησης πως τον έχει εκνευρίσει από τις πολλές αγκαλιές. Ένα εκατομμύριο άνθρωποι προφανώς το βρήκαν εξαιρετικά χαριτωμένο και πάτησαν την καρδούλα κάτω από τη φωτογραφία. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sun coming through our curtains first thing in the morning last week 🔅🔆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

He’s so sick of the snuggles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις


Ακόμα και η Huntington-Whiteley –που προσπαθούσε τα τελευταία δύο χρόνια να ανεβάσει το image της μέσω του λογαριασμού της– αποφάσισε να ανεβάσει μια ημίγυμνη φωτογραφία όπου φοράει μονάχα το αγαπημένο της άνετο παντελόνι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sweats 🤍 @_lestien #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις

Φυσικά, οι Kardashians-Jenners συνεχίζουν στον γνωστό ρυθμό αναρτήσεων. Η Kylie Jenner επέλεξε να αναδημοσιεύσει φωτογραφίες της από ένα πρόσφατο ταξίδι στα νησιά Τουρκ και Κάικος, ενώ η Kim Kardashian-West ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της φορώντας τη σειρά ρούχων της SKIMS.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

wishing this was me right now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner) στις


Μπορεί αυτές οι φωτογραφίες να τραβάνε την προσοχή του κόσμου αλλά δεν παύουν να επισκιάζονται από τα μηνύματα που περνούν οι διάσημες στους θαυμαστές τους για τη σημασία της καραντίνας και το πόσο σημαντικό είναι να μείνουμε όλοι σπίτι, ώστε να σωθούν ζωές κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

It's Viral
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ