Απεργία την Πρωτομαγιά

Του είπε πως μοιάζει με το αγόρι της Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ το τερμάτισε

Του είπε πως μοιάζει με το αγόρι της Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ το τερμάτισε Facebook Twitter
0

Για τους ελάχιστους που ίσως αναρωτιούνται ακόμη τι μπορεί να βρήκε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Άλεξ Ροντρίγκεζ, η απάντηση είναι (και) άφθονο χιούμορ, εκτός από τις υπόλοιπες «αρετές» του, που συχνά εκθειάζει η τραγουδίστρια.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο, στο οποίο μια κοπέλα προσπαθεί έντονα να τον πείσει πως είναι ίδιος με τον σύντροφο της Τζένιφερ Λόπεζ, κάτι που αυτός αρνείται, λέγοντας μάλιστα πως δεν ξέρει καν για ποιον μιλάνε. 

Η νεαρή θαυμάστρια στην αρχή είναι σίγουρη πως τον αναγνώρισε αλλά επειδή δεν θυμάται το όνομα, αρχίζει να τον ψάχνει στο κινητό της. «Ορίστε, Άλεξ Ροντρίγκεζ», του λέει και εκείνος απαντάει: «Ποιος είναι αυτός;». «Είναι ο τύπος που βγαίνει με την J.Lo», εξηγεί η κοπέλα. «Πλάκα μου κάνεις. Και μου μοιάζει;», είναι η αμέσως η αντίδραση του Ροντρίγκεζ, με μια πολύ φυσική έκπληξη στο ύφος του. 

Προκειμένου να του αποδείξει πως είναι ολόιδιος με τον σύντροφο της Λόπεζ, η κοπέλα αρχίζει να του δείχνει φωτογραφίες του ζευγαριού στο κινητό. «Βασικά ποτέ δεν θα φορούσα τόσο γελοίες πιτζάμες. Ποτέ. Τι βλάκας!», σχολιάζει ο Ροντρίγκεζ. «Αυτός είναι ωραίος!», λέει στη συνέχεια, όταν εκείνη του δείχνει μια φωτογραφία από εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. 

Ο διάλογος συνεχίζεται κάπως έτσι μέχρι που ο Ροντρίγκεζ αρχίζει να γελάει, σηκώνεται όρθιος και συστήνεται στην κοπέλα

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ