Ξερά, με μόνο δύο λέξεις, ο Χίντλεστον παραδέχεται πως έχει σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ

 

Είναι το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, αν και πολλοί αμφισβητούν την αυθεντικότητα του έρωτα αυτού.  Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τομ Χίντλεστον γνωρίστηκαν στο Met Gala τον Μάιο και λίγε μέρες νωρίτερα κατεγράφησαν να ερωτροπούν σε μια παραλία.


Οι παπαρατσοφωτογραφίες που δημοσίευσε η Τhe Sun προκάλεσαν πολλά σχόλια και κάποιοι έκαναν λόγο για στημένο αμόρε και κινήσεις τακτικής για δημοσιότητα. Τα περισσότερα πυρά δέχτηκε η νεαρή τραγουδίστρια η οποία για μερίδα της κοινής γνώμης και πολλών ταμπλόιντ αρθρογράφων αλλάζει συντρόφους πολύ γρήγορα και επιλέγει πάντα τα πιο hot ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος( πρόσφατα χώρισε από τον υπερδιάσημο dj και μουσικό παραγωγό Κάλβιν Χάρις).

 

Παράλληλα με την πληροφορία αυτή, ανέβηκε και η ένταση του κυνηγητού των δημοσιογράφων για μια δήλωση και επίσημη επιβεβαίωση δια στόματος του ζευγαριού. Φωτορεπόρτερ εντοπίζει τον Χίντλεστον στους δρόμους της Νέας Υόρκης και τον "καταδιώκει". Μετά από λίγα μέτρα στενού μαρκαρίσματος, έρχεται η επιβεβαίωση - λίγο ξερή και απότομη και με μόνο δύο λέξεις. "Βγαίνετε με την Τέιλορ Σουίφτ;"  - " Υeah Man"