Τζένη Καζάκου: Χτύπησε τα χέρια του στο θρανίο και με χαστούκισε

Τζένη Καζάκου: Χτύπησε τα χέρια του στο θρανίο, με χαστούκισε Facebook Twitter
0

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης η Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνια Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που βίωσε όταν πήγαινε σχολείο, αλλά και το περιστατικό βίας που έζησε.

Η επίσης ηθοποιός Τζένη Καζάκου, εξομολογήθηκε στο «Happy Day», πως τα χρόνια που πήγαινε σχολείο, υπήρξαν ιδιαίτερα σκληρά για εκείνη καθώς λόγω του έντονου χαρακτήρα της ήταν αντιδραστική.

«Στο σχολείο ήμουν έντονος χαρακτήρας. Υπήρχαν οι κλίκες και οι παρέες αλλά και λίγο παραβατικά, οπότε για να επιβιώσω εκεί έπρεπε να βγάλω μια πιο σκληρή πλευρά. Έχω δεχτεί λεκτική και σωματική βία στο σχολείο και κυρίως από καθηγητές. Στο Γυμνάσιο με αντιμετώπιζαν σαν χαζή επειδή έχω δυσλεξία.

»Δεν μπορούσα να διαβάζω την Ιστορία και η μαμά μου μού τη διάβαζε κάθε βράδυ σαν παραμύθι. Πήγαινα την επόμενη μέρα και τα ήξερα όλα, αλλά ήμουν ακουστικός τύπος. Οι καθηγητές με μείωναν επειδή δεν μπορούσα να μπω στους ρυθμούς που είχαν μπει τα υπόλοιπα παιδιά», ανέφερε αρχικά η Τζένη Καζάκου ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε για μία ιστορία με επίθεση που που δέχτηκε από καθηγητή της.

«Στην Α΄ Λυκείου, επειδή μιλούσα στην τάξη, ο καθηγητής μου ήρθε, χτύπησε τα χέρια του στο θρανίο μου και με χαστούκισε. Εκείνη τη στιγμή κοκκάλωσα, δεν μπορούσα να αντιδράσω. Γυρνάω σπίτι μου, με βλέπει η μητέρα μου και μου λέει τι έχεις, γιατί ήμουν ακόμα σε σοκ, και της λέω με χαστούκισε ένας καθηγητής. Ήταν τόσο πολύ το σοκ που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε. Την επόμενη μέρα ήρθαν οι γονείς μου στο σχολείο, πήγαμε στην αστυνομία και τράβηξε το θέμα.

»Του άλλαξαν τμήμα αλλά αυτός ο άνθρωπος δωροδοκούσε τα παιδιά με βαθμούς ώστε να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, ότι είμαι υπερβολική και έφερα τους γονείς μου χωρίς λόγο στο σχολείο και έγινε τόσο μεγάλο θέμα γιατί εγώ ήθελα να τραβήξω την προσοχή», κατέληξε.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ