No.1

Τράπεζες σχεδιάζουν τα υποκαταστήματά τους με βάση τα Apple Stores

Τράπεζες σχεδιάζουν τα υποκαταστήματά τους με βάση τα Apple Stores Facebook Twitter
0

[Γ.Γ.]

Όταν μπαίνει κανείς δεν τον υποδέχεται το προσωπικό, αλλά εντυπωσιακές οθόνες που ακολουθούν τις καθαρές γραμμές του κτηρίου. Τεχνολογία αιχμής είναι ενσωματωμένη στα γραφεία και τους τοίχους ενώ εργαζόμενοι και πελάτες δε χρειάζεται να ανταλλάσσουν πολλές κουβέντες, αφού σχεδόν τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα.

Δεν είναι κατάστημα της Apple, είναι τράπεζα. Η Citi ξεκίνησε από το2008 να αντικαθιστά τα ταμεία με οθόνες αφής στη Σιγκαπούρη, ενώ για το σχεδιαστικό κομμάτι δούλεψε η Eight, Inc, η φίρμα αρχιτεκτονικού και στρατηγικού σχεδιασμού πίσω από την Αpple.

  

[via]

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ FBI ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ

It's Viral / ΗΠΑ: Ο διευθυντής του FBI στο επίκεντρο κριτικής μετά τους πανηγυρισμούς με τη εθνική χόκεϊ

Την ίδια ημέρα, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας πυροβόλησαν και σκότωσαν ένοπλο άνδρα που είχε φτάσει με όχημα στο Μαρ-α-Λάγκο, την ιδιοκτησία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM