Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση -Βγήκε παμψηφεί

Ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor All Star Facebook Twitter
0

Το Survivor All Star έκανε εχθές πρεμιέρα και οι παίκτες χωρίστηκαν σε Διάσημους (κόκκινη ομάδα) και Μαχητές (μπλε ομάδα).

Φορώντας τα καλά τους στάθηκαν δίπλα στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα δώσουν την πρώτη μάχη στον Άγιο Δομίνικο. Μετά από δυνατές αναμετρήσεις, οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να στείλουν στο συμβούλιο του νησιού τους Μαχητές.

Η κάλπη έδειξε ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μάλιστα έλαβε και όλες τις ψήφους. 

Βίντεο: Ο Ο Περικλής Κονδυλάτος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση του Survivor All Star

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσακωμός Ουγγαρέζου - Κωνσταντοπούλου: «Τι σου έκανε Δημήτρη μου ο Διαμαντής;»

It's Viral / Τσακωμός Ουγγαρέζου - Κωνσταντοπούλου: «Τι σου έκανε Δημήτρη μου ο Διαμαντής;»

«Δεν χάσαμε τον Αβραάμ Λίνκολν», απάντησε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αναφερόμενος στην παραίτηση του Διαμαντή Καραναστάση από τη θέση του βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας»
THE LIFO TEAM