Survivor All Star: Βαλαβάνη και Βασάλος δέχτηκαν την πρώτη «καμπάνα» από τον Ατζούν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Στον Άγιο Δομίνικο έχουν φτάσει οι παίκτες του Survivor All Star, με τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος δέχθηκαν τις πρώτες προειδοποιήσεις από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εχθές ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασε Instagram Story που έδειχνε να τρώει το τελευταίο μπέργκερ πριν το ριάλιτι, καθώς η παραγωγή τους είχε πει τέλος τα social media και τα κινητά.

Βίντεο: Το παρασκήνιο για το All Star Survivor

Από την άλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πριν φύγει για το Survivor All Star, ανέβασε story που έλεγε στους φανς της ότι πάει στο ριάλιτι. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

It's Viral / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM