Survivor All Star: Βαλαβάνη και Βασάλος δέχτηκαν την πρώτη «καμπάνα» από τον Ατζούν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Στον Άγιο Δομίνικο έχουν φτάσει οι παίκτες του Survivor All Star, με τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος δέχθηκαν τις πρώτες προειδοποιήσεις από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εχθές ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασε Instagram Story που έδειχνε να τρώει το τελευταίο μπέργκερ πριν το ριάλιτι, καθώς η παραγωγή τους είχε πει τέλος τα social media και τα κινητά.

Βίντεο: Το παρασκήνιο για το All Star Survivor

Από την άλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πριν φύγει για το Survivor All Star, ανέβασε story που έλεγε στους φανς της ότι πάει στο ριάλιτι. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ αποχώρησε ξαφνικά από παράσταση λόγω προβλήματος υγείας

It's Viral / Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ αποχώρησε στη μέση της παράστασης λόγω προβλήματος υγείας

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός που κάνει το ντεμπούτο της στη σκηνή του Λονδίνου, αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε
THE LIFO TEAM