Στο φως αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Χριστίνας Ωνάση με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη το 1975

Στο φως αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Χριστίνας Ωνάση με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη το 1975 Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram/ Studio Κλεισθένης
0

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε σήμερα, 34 χρόνια μετά τον θάνατο της Χριστίνας Ωνάση, μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον  Αλέξανδρο Ανδρεάδη, το 1975.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στο Instagram το Studio Κλεισθένης, από τα πιο ιστορικά στούντιο φωτογράφησης στην Ελλάδα.

«Σαν σήμερα στις 19 Νοεμβρίου 1988 σε ηλικία 37 ετών, η Χριστίνα Ωνάση απεβίωσε στην Αργεντινή. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία ο Κλεισθένης την φωτογραφίζει στον γάμο της με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη γιο του τότε ιδιοκτήτη της Εμπορικής τράπεζας και εφοπλιστή Στρατή Ανδρεάδη στις 22 Ιουλίου 1975.

»Ο γάμος έγινε στο ιδιωτικό εκκλησάκι της θερινής κατοικίας του πρίγκιπα Πέτρου στη Γλυφάδα» όπως ενημερώνει η ανάρτηση.

Εκεί παραβρέθηκε και η Τζάκι Ωνάση «4 μήνες πριν είχε πεθάνει ο πατέρας της Αριστοτέλης Ωνάσης. Όπως δήλωσε εκείνη τη μέρα η Χριστίνα, ο πατέρας της ήθελε να παντρευτεί Έλληνα και να κάνει πολλά παιδιά.»

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΡΗΤΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ

It's Viral / Κρήτη: Η στιγμή που επιβάτες αεροπλάνου παρατηρούν έκπληκτοι τον κόκκινο ουρανό

Η αφρικανική σκόνη, σε συνδυασμό με την κακοκαιρία «Erminio», προκάλεσε σημαντικά προβλήματα, όπως περιορισμένη ορατότητα και εκτροπές πτήσεων, ιδιαίτερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου
THE LIFO TEAM
ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ

It's Viral / Σάρον Στόουν: «Όταν βλέπω ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση σήμερα, τις προσπερνάω»

«Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου, κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο και το ρώτησαν αν η μητέρα του έκανε σεξουαλικές ταινίες» αποκάλυψε, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία της από την ταινία «Βασικό Ένστικτο» ιδιαίτερα σκληρή
THE LIFO TEAM