ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Σήμερα τα ταμπλόιντ έχουν οργιάσει με τα νέα πως η Τζολί έχει νέο σύντροφο - και δεν είναι η μόνη

Σήμερα τα ταμπλόιντ έχουν οργιάσει με τα νέα πως η Τζολί έχει νέο σύντροφο - και δεν είναι η μόνη Facebook Twitter
0

Όσοι φανς ελπίζουν ακόμη πως Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ θα τα ξαναβρούν, μάλλον θα απογοητευτούν με τα νέα.

Δεν είναι επίσημο, αλλά το Entertainemnet Tonight θεωρείται γενικά αξιόπιστο και προσεχτικό και με το πού έγραψε πως και οι δύο έχουν προχωρήσει, τα νέα εξαπλώθηκαν σε όλο το διαδίκτυο.

Μια πηγή αποκάλυψε  στο ET ότι αν και δεν είναι σοβαρό, η 42χρονη ηθοποιός βγαίνει με κάποιον, και αυτό σηματοδοτεί την πρώτη της σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2016 και το διαζύγιο με τον Πιτ.

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι και οι δύο πολύ μυστικοπαθείς για τη ζωή τους, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως «η Τζολί βγαίνει με έναν όμορφο και μεγαλύτερο άντρα ο οποίος είναι κτηματομεσίτης». «Δεν είναι διασημότητα ή άτομο υψηλού προφίλ με κανέναν τρόπο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η ίδια πηγή λέει όμως πως και ο Πίτ έχει επίσης προχωρήσει και κάθε πιθανότητα να επιστρέψει στην Τζολί είναι εξαιρετικά απίθανη.

Ενώ η Τζολί έχει αρχίσει να αισθάνεται άνετα μόνη της, ο Πιτ έχει γίνει ένας πολύ πιο εξωστρεφής άνθρωπος, βγαίνει περισσότερο και απολαμβάνει χρόνο με στενούς φίλους, πρόσθεσε μια πηγή στο ET την Δευτέρα.

«Έχει κάνει αλλαγές στη ζωή του» λέει η ίδια πηγή και σημειώνει πως η γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του είναι άγνωστη και δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τώρα το αν όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια ή απλά μια ακόμη φήμη για το πολυσυζητημένο ζευγάρι είναι κάτι που θα φανεί σύντομα καθώς κάθε φορά που τέτοια δημοσιεύματα εμφανίζονται ακολουθούν είτε φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν, είτε διαψεύσεις.

Μάλλον περιμένουμε το δεύτερο εδώ...

It's Viral
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Μπέζος: «Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, είναι κάτι σαν τη mafia»

It's Viral / Γιάννης Μπέζος: «Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, είναι κάτι σαν τη mafia»

Ο ηθοποιός σε μία ενδιαφέρουσα και αιχμηρή συνέντευξη μίλησε για τις «οικογένειες Χίτλερ», τις «μαμάδες» που μπορούν να γίνουν «ό,τι χειρότερο υπάρχει» και άλλα επώδυνα και αντιδημοφιλή
THE LIFO TEAM