Σήμερα είναι ένα από τα ομορφότερα και διασημότερα μοντέλα - Όμως στα 5 της έκανε photobombιng στη Vogue

Σήμερα είναι ένα από τα ομορφότερα και διασημότερα μοντέλα - Όμως στα 5 της έκανε photobombιng στη Vogue Facebook Twitter
0

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της εποχής, έχει περπατήσει στις πασαρέλες των σημαντικότερων σχεδιαστών και έχει ποζάρει για μεγάλους φωτογράφους και διεθνή εξώφυλλα περιοδικών μόδας.

Σχεδόν όλοι γνωρίζουν την 23χρονη Gigi Hadid η οποία σάρωσε το χώρο της μόδας μετά από μια καμπάνια για την Guess το 2012.

Όμως αν και όλοι νομίζουν πως τότε έγινε το ντεμπούτο της, η αλήθεια είναι πως η πρώτη εμφάνισή της ήταν στην πραγματικότητα σε μια φωτογράφιση για την Vogue Paris στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών.

Πριν αρχίσετε να κατηγορείτε το περιοδικό για παιδική εργασία -η Hadid δεν ήταν στην πραγματικότητα επιλεγμένο μοντέλο, αλλά εμφανίστηκε τυχαία και έκανε photobombιng κρατώντας ένα σουβενίρ του Πύργου του Άιφελ.

H Hadid έγραψε στο Twitter αν κάποιος μπορούσε να βρει την φωτογραφία και το ίντερνετ έσπευσε να την αναζητήσει και την βρήκε...

Φυσικά η Hadid εμφανίστηκε πολλές φορές και επί πληρωμή στη Vogue Paris όταν μεγάλωσε λίγο.

Σήμερα είναι ένα από τα ομορφότερα και διασημότερα μοντέλα - Όμως στα 5 της έκανε photobombιng στη Vogue Facebook Twitter
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM