Η Ρεγγίνα Μακέδου, μίλησε ανοιχτά για την δύσκολη καθημερινότητά της λόγω της λευχαιμίας, στέλνοντας ωστόσο ξανά το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

 

Μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε, κάποιες επιπλοκές την οδήγησαν ξανά στο νοσοκομείο ενώ πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και ακολουθεί μια νέα σειρά φαρμακευτικής αγωγής.

 

Σε Q&A που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram – στον οποίο έχει πάψει να είναι τόσο ενεργή όσο παλιά – η Ρεγγίνα Μακέδου απάντησε πώς περνάει την ημέρα της, ενώ μίλησε επίσης για τις αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της μετά από τόσα φάρμακα και θεραπείες.

 

«Έχασα 18 κιλά (μεταξύ μας κάποια έπρεπε), τόσα χρόνια έχτιζα και έφυγε όλο, χέρια, πόδια, μυικότητα μηδέν. Αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω. Βέβαια, όλα θα επανέλθουν με την διακοπή των φαρμάκων και με δουλειά από μένα», έγραψε.

 

Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 18 κιλά, αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»

 

Σε άλλο σημείο, μιλώντας για την μητέρα της, ανέφερε πόσο τυχερή νιώθει, εξηγώντας πως την βοηθάει από το φαγητό και την καθαριότητα, μέχρι «να με κάνει μπάνιο, να με βγάλει βόλτα, να μου έχει έτοιμα τα χάπια, να με πηγαινοφέρνει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω».

 

Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 18 κιλά, αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»

 

Σε ερώτηση αν αντιμετωπίζει την θλίψη της ή λαμβάνει βοήθεια από κάποια φαρμακευτική αγωγή, η Ρεγγίνα Μακέδου απάντησε: «Παίρνω τόσα χάπια που δεν θα έπαιρνα ούτε ασπιρίνη. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα ψυχολογικά. Προσωπικά αρνούμαι να ζω με θλίψη. Δηλαδή πέρασα τόσο Γολγοθά, θα είμαι θλιμμένη; Η ζωή είναι ωραία!».

 

Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 18 κιλά, αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»