«Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε», παραδέχθηκε η Ελένη Ράντου, μιλώντας για τις απώλειες που βίωσε εκείνη την περίοδο. 

 

«Ένιωθα θάνατο παντού, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έχασα πάρα πολλούς φίλους, σε επτά κηδείες πήγα», δήλωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, σημειώνοντας πως έχασε δικούς της ανθρώπους από διάφορους λόγους, όχι μόνο από κορωνοϊό. 

 

«Βούλιαξα... βούλιαξα πολύ άσχημα. Ήταν η απώλεια πολύ έντονη», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι η αντίδρασή της ήταν η συγγραφή του νέου θεατρικού «Το πάρτυ της ζωής μου». 

 

«Έτσι γεννιούνται τα πράγματα, όταν απελπίζεσαι. Καμιά φορά μου λέει ο Βασίλης “τα ωραιότερα πράγματα που έχεις κάνει είναι αυτά που έχεις γράψει, γιατί δεν γράφεις συνέχεια”. Του λέω γιατί πρέπει να είμαι απελπισμένη. Μου λέει “μην στεναχωριέσαι, θα σε απελπίζω εγώ”», συνέχισε η ηθοποιός. 

 

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ελένη Ράντου δήλωσε ότι νιώθει πιο γυναίκα μετά την εμμηνόπαυση. 

 

«Μέχρι την εμμηνόπαυση είχα σωματικές ενοχλήσεις… δεν σου μιλώ για τους πόνους, για κάτι ημικρανίες», δήλωσε. «Είχα χρόνιες ημικρανίες, τις οποίες κανείς δεν μπορούσε να βρει. Όταν ξεκινούσαν, μπορεί να κρατούσαν τρεις ημέρες και να μην μπορώ να βλέπω φως. Με την εμμηνόπαυση μαγικά όλα εξαφανίστηκαν», συνέχισε. 

 

«Νιώθω πιο γυναίκα από τότε… σε εμένα επειδή όλα συμβαίνουν ανάποδα, είναι άλλο ένα ανάποδο Δεν ένιωσα ότι έχασα τη θηλυκότητά μου, ένιωσα ότι έφυγε ένα τεράστιο βάσανο από τη ζωή μου και νιώθω το σώμα μου πολύ καλύτερα από πριν», συμπλήρωσε. «Αυτή η αναπηρία μιας εβδομάδας το μήνα και να την περνάς βαριά κι άλλη μια εβδομάδα ημικρανίας πριν… 15 ημέρες ήμουν άρρωστη. Πώς να μην νιώσω ελευθερία;», ανέφερε ακόμη.