Πέγκυ Ζήνα: Είχα στεναχωρηθεί όταν δεν πήγα στη Eurovision

Πέγκυ Ζήνα: Είχα στεναχωρηθεί όταν δεν πήγα στη Eurovision Facebook Twitter
0

Την εποχή που διεκδικούσε τη συμμετοχή της στη Eurovision θυμήθηκε η Πέγκυ Ζήνα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. 

Ήταν το 2002, όταν η Πέγκυ Ζήνα ήταν υποψήφια για να μετάσχει στη Eurovision, με το τραγούδι «Love is a wonderfull thing», αλλά εκείνη τη χρονιά επελέγη ο Μιχάλης Ρακιντζής για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, με το «S.A.G.A.P.O.». 

«Τότε είχα στεναχωρηθεί, μετά όμως στο μέλλον είδα ότι όλα γίνονται μόνο για καλό. Γιατί η πορεία μου, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αυτή μιας καλής ποπ τραγουδίστριας», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα, για το γεγονός ότι δεν είχε επιλεγεί. Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να μετάσχει τώρα στην Eurovision, απάντησε «Όχι, με τίποτα». 

Στις ίδιες δηλώσεις της, η Πέγκυ Ζήνα κλήθηκε να προβλέψει αν θα περάσει στον τελικό της Eurovision 2023 η Ελλάδα και η Κύπρος, που μετέχουν στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού, με τον Βίκτωρα Βερνίκο και τον Άντριου Λάμπρου αντίστοιχα.

«Δεν ξέρω κάθε χρονιά τη παιχνίδια παίζονται, τις προτιμήσεις του κοινού, τι είναι στη μόδα και τι δεν είναι και όλο αυτό συμβαίνει πανευρωπαϊκά οπότε δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα», απάντησε αρχικά η τραγουδίστρια. 

«Το μόνο που τους εύχομαι είναι να περάσουν καλά σε αυτή τη διαδικασία και αυτή τη βόλτα που κάνουν και συστήνουν τα τραγούδια τους. Γιατί δεν αξίζει τον κόπο να χάσουν την ψυχική τους υγεία για έναν διαγωνισμό που, ναι μεν είναι πάρα πολύ γνωστός και δημοφιλής, δεν είναι όμως τόσο σημαντικός για την μετέπειτα πορεία τους», συμπλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ