Το παγωτό - σπαγγέτι έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη (γιατί;)

Το παγωτό - σπαγγέτι έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη (γιατί;) Facebook Twitter
3

"Είστε μακαρονάς; Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μακαρόνια σπαγγέτι και σε παγωτό στην 80η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης." Αυτή και μόνο η εισαγωγή από το seleo ήταν ικανή να μας τραβήξει την προσοχή, αλλά τελικά δεν είμαστε και πολύ σίγουροι!

Διαβάστε, δείτε και κρίνετε μόνοι σας την περιττή πατέντα της ημέρας - εμείς διατηρούμε μαι επιφύλαξη γιατί δεν το δοκιμάσαμε...

Από το seleo λοιπόν: Πρόκειται για παγωτό που βγαίνει σε σχήμα μακαρονιών σπαγγέτι και μάλιστα σερβίρεται με σιρόπι φράουλας και τριμμένη άσπρη σοκολάτα αντί για κόκκινη σάλτσα και τυρί.

«Το παγωτό αυτό το σερβίρουμε για πρώτη φορά φέτος στην Θεσσαλονίκη, αλλά στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και περίπου 15 χρόνια», δήλωσε στο «Seleo.gr» η κα Παρασκευή Χατζή, εισαγωγέας γνωστής ιταλικής εταιρίας παγωτών και ιδιοκτήτρια αλυσίδας καταστημάτων πώλησης παγωτών.

Παράλληλα, η κα Χατζή υπογράμμισε ότι το παγωτό σε σχήμα σπαγγέτι, λόγο του σχήματός, του γίνεται πιο «ανάλαφρο» γευστικά από το κλασικό παγωτό σε σχήμα μπάλας. Τέλος υπογραμμίζεται ότι το κλασικό παγωτό σπαγγέτι, παρασκευάζεται από παγωτό βανίλια, αλλά ο καταναλωτής, μπορεί να επιλέξει την « παγωμένη σπαγγέτι του» σε ότι γεύση παγωτού επιθυμεί.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, το είπε: «Η χειραφέτηση μας κατέστρεψε. Ο άνδρας πρέπει να βάζει όρια»

It's Viral / Κι όμως, το είπε: «Η χειραφέτηση μάς κατέστρεψε. Ο άνδρας πρέπει να βάζει όρια»

Κανείς δεν κατάλαβε τι πυροδότησε τη σούπερ αμήχανη, έως ακατάλληλη, συζήτηση ανάμεσα στη Νανά Παλαιτσάκη και την Ελεονώρα Μελέτη, όμως αυτά ακούστηκαν την ώρα που γυναικοκτονίες, βιασμοί και παρενοχλήσεις βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια