Το παγωτό - σπαγγέτι έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη (γιατί;)

Το παγωτό - σπαγγέτι έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη (γιατί;) Facebook Twitter
3

"Είστε μακαρονάς; Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μακαρόνια σπαγγέτι και σε παγωτό στην 80η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης." Αυτή και μόνο η εισαγωγή από το seleo ήταν ικανή να μας τραβήξει την προσοχή, αλλά τελικά δεν είμαστε και πολύ σίγουροι!

Διαβάστε, δείτε και κρίνετε μόνοι σας την περιττή πατέντα της ημέρας - εμείς διατηρούμε μαι επιφύλαξη γιατί δεν το δοκιμάσαμε...

Από το seleo λοιπόν: Πρόκειται για παγωτό που βγαίνει σε σχήμα μακαρονιών σπαγγέτι και μάλιστα σερβίρεται με σιρόπι φράουλας και τριμμένη άσπρη σοκολάτα αντί για κόκκινη σάλτσα και τυρί.

«Το παγωτό αυτό το σερβίρουμε για πρώτη φορά φέτος στην Θεσσαλονίκη, αλλά στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και περίπου 15 χρόνια», δήλωσε στο «Seleo.gr» η κα Παρασκευή Χατζή, εισαγωγέας γνωστής ιταλικής εταιρίας παγωτών και ιδιοκτήτρια αλυσίδας καταστημάτων πώλησης παγωτών.

Παράλληλα, η κα Χατζή υπογράμμισε ότι το παγωτό σε σχήμα σπαγγέτι, λόγο του σχήματός, του γίνεται πιο «ανάλαφρο» γευστικά από το κλασικό παγωτό σε σχήμα μπάλας. Τέλος υπογραμμίζεται ότι το κλασικό παγωτό σπαγγέτι, παρασκευάζεται από παγωτό βανίλια, αλλά ο καταναλωτής, μπορεί να επιλέξει την « παγωμένη σπαγγέτι του» σε ότι γεύση παγωτού επιθυμεί.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

DUA LIPA ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ CALLUM TURNER ΕΤΟΙΜΗ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ

It's Viral / Dua Lipa: Γιόρτασε τα 31α γενέθλια της με τον σύζυγο της Callum Turner – «Έτοιμη για τον επόμενο γύρο στον ήλιο»

Η Dua Lipa ανάρτησε φωτογραφίες από την εξόρμηση της με τον Callum Turner στην εξοχή, μεταξύ των οποίων και μία τρυφερή selfie, στην οποία ο 36χρονος Callum Turner χαμογελά, ενώ τη φιλά στο μάγουλο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια