«Να σου πω γλυκιά μου, το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι»: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το εξώδικο της Βρισηίδας

«Να σου πω γλυκιά μου, το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι»: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το εξώδικο της Βρισηίδας Facebook Twitter
3

Στην ελληνική σόουμπιζ τα εξώδικα πάνε και έρχονται γενικά με μεγάλη ευκολία, αλλά το σημερινό επεισόδιο έχει ίντριγκα!

Εξώδικο στην Κατερίνα Καινούργιου για ένα ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να σου πω» έστειλε η Βρισηίδα Ανδριώτου, πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Όλα ξεκίνησαν από το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Ρούτου, συνεργάτη της εκπομπής, σύμφωνα με το οποίο το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς η Βρισηίδα Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην παρουσιάστρια, γεγονός που επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής της η ίδια Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας την εξέλιξη σε πολύ έντονο τόνο. 

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου στο εξώδικο αναφέρεται σε κάποιο σημείο στην Κατερίνα Καινούργιου χαρακτηρίζοντάς την «κυρία χαμηλής ηθικής», κάτι που εξόργισε την παρουσιάστρια. 

«Διάβασα το εξώδικο και με αποκαλούσε "κυρία" και μάλιστα χαμηλής ηθικής. Να σου πω γλυκιά μου, το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι και αν είμαι κυρία και έχω ηθική το ξέρουν πολύ καλά όλοι οι τηλεθεατές, όλοι όσοι βρίσκονται εδώ και όλοι όσοι έχουν σχέση μαζί μου. Όπως επίσης ξέρω να μιλάω και πολύ καλά ελληνικά κι όταν αμφισβητώ μια είδηση και το λέω δημοσίως, συμβαίνει απλώς αυτό», σχολίασε στη διάρκεια της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου. 

Δείτε το απόσπασμα:

It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ