Μιχάλης Οικονόμου: Στα 35 μου μίλησα στους γονείς μου και πήρα την αποδοχή και την αγάπη

Ο Μιχάλης Οικονόμου με μπλε πουκάμισο Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Για τη σχέση του με τους γονείς του μίλησε ο Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μία».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο coming out στους γονείς του και την ανησυχία τους όταν άρχισε να μιλά ανοικτά για την σεξουαλικότητά και το παιδί του.

«Την αποδοχή την πήρα από την οικογένειά μου σε μεγαλύτερη ηλικία γιατί δεν ένιωθα την άνεση να μιλήσω για μένα ανοιχτά. Μέχρι που πήγα στα 35 μου και πήρα την αποδοχή και την αγάπη».

«Είχαν μεγάλη ανησυχία όταν άρχισα να δίνω συνεντεύξεις ανοικτά  μιλώντας δημόσια για τη σεξουαλικότητά μου, για το παιδί, “μήπως το παρακάνεις, μήπως φτάνει, μήπως σου κάνει κακό στη δουλειά”», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο, ο Μιχάλης Οικονόμου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», ανέφερε: «Νομίζω ότι πρέπει να μπει στο χώρο του θεάτρου, δεν χρειάζεται να φοβάται ένας ηθοποιός να πει τι είναι και ποιος είναι, αν θέλει χωρίς πίεση. Όταν είσαι ηθοποιός μπαίνεις σε έναν ρόλο άσχετα αν είσαι έτσι ή αλλιώς».

Βίντεο: Ο Μιχάλης Οικονόμου μιλά για την πατρότητα

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Οικονόμου εξομολογήθηκε ότι η πατρότητα του έχει «αλλάξει όλο το DNA», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το εάν έχει σκεφτεί πως θα «οχυρώσει» το παιδί απέναντι σε ορισμένα ερωτήματα, ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Έχω σκεφτεί δεν ξέρω πώς θα το κάνω άλλα έχω σκεφτεί. Γίνεται κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες και εκεί κάπως είσαι σε μια επαγρύπνηση και κάθε φορά λύνεις τα συγκεκριμένα θέματα, γιατί αν μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα έρθει αύριο μεθαύριο θα τρελαθώ. Προσπαθώ να είμαι εδώ και τώρα στο σήμερα και ό,τι έρχεται στο σήμερα».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ