Μετά από μία δεκαετία, και ενώ δούλεψε σκληρά, μία νεαρή animator κατάφερε να προσληφθεί στην Pixar και η ανάρτησή της έγινε viral στο Twitter. 

 

Η Janel Drewis είναι μία animator από το Oakland της Καλιφόρνιας. Το 2009 η νεαρή γυναίκα είχε μόλις ξεκινήσει τις προπτυχιακές σπουδές της. Για την Janel το να εργαστεί στην Pixar ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της. Την χρονιά που ξεκίνησε τις σπουδές της είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της στο Facebook, όπου πόζαρε κάτω από την είσοδο των στούντιο της Pixar, και έγραψε την φράση «Μία μέρα» (One Day).

 

Φέτος, η Janel Drewis, φωτογραφήθηκε και πάλι στην είσοδο κάτω από το σήμα της Pixar. Αυτή τη φορά όχι ως επισκέπτρια αλλά ως εργαζόμενη. Η Janel Drewis ανέβασε και τις δύο φωτογραφίες στο Twitter. «Δέκα χρόνια πριν είπα "Μία Μέρα" (One Day). Χθες είπα η "Πρώτη Μέρα" (Day One)». 

 

Η ανάρτησή της έγινε viral καθώς και συγκίνησε πολλούς χρήστες του Twitter. «Έκλαψα διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση. Από παιδί ήθελα να δουλέψω στην Pixar/Disney. Παρότι δεν σχεδιάζω όπως παλιά, παλεύω με την κατάθλιψη, εξακολουθώ να το ονειρεύομαι. Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ. Η ανάρτησή σου με ενέπνευσε», έγραψε χρήστης. 

 

Με πληροφορίες από Forbes