Μελίνα Κανά: Έπαθα έμφραγμα στη σκηνή, έβγαλα το πρόγραμμα- Μπήκα στην εντατική μετά από 2 ημέρες

Μελίνα Κανά Facebook Twitter
0

Η Μελίνα Κανά μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της που πέρασε πριν από λίγα χρόνια, όταν υπέστη έμφραγμα ενώ τραγουδούσε. 

«Ήταν Σάββατο βράδυ και τραγουδούσα», θυμήθηκε η Μελίνα Κανά, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, αναφερόμενη στο έμφραγμα που υπέστη στα 37 της χρόνια, επί σκηνής. 

«Έπεσα, με πήγαν στο καμαρίνι, έμεινα ξαπλωμένη. Έριχναν νερά επάνω μου και πήγα στο νοσοκομείο μετά από δυο μέρες. Ξαναντύθηκα, έβγαλα όλο το πρόγραμμα. Δηλαδή, τη Δευτέρα έμαθα ότι είχα υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και με έβαλαν στην εντατική κατευθείαν», δήλωσε η ερμηνεύτρια. 

«Ένιωθα τέτοιο πόνο στο στήθος που νόμιζα ότι ένα σιδερένιο χέρι μου πατάει τα κόκαλα. Ήταν τρομερός ο πόνος, δεν μπορούσα να ανασάνω και ίδρωσα από την πρώτη μου τρίχα μέχρι το τελευταίο μόριο του κορμιού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τη στιγμή που υπέστη το έμφραγμα.

Μελίνα Κανά: Μια φωνή μου είπε «Θα αφήσεις το παιδί σου σε ξένα χέρια» 

Ερωτηθείσα πώς κατάφερε να βγει στη σκηνή, η Μελίνα Κανά σημείωσε ότι της έδωσαν παυσίπονα και υποχώρησε ο πόνος. 

«Και εκεί που ήμουν στο “πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω”, μια φωνή μέσα μου μου είπε “Και τι θα κάνεις; Θα αφήσεις το παιδί σου στα ξένα χέρια, να μεγαλώσει μόνο του; Είσαι νέα γυναίκα, αγόρασες καινούρια κολόνια, τα φουστάνια σου ποια θα τα βάλει;”. Κρακ, σηκώθηκα, ντύθηκα, ξανά γιατί είχα ρίξει ένα μπουκάλι νερό επάνω μου. Και είπα “θα το κάνω, τελείωσε, η ζωή δεν σταματάει, θα ζήσω. Θέλω να ζήσω”», συμπλήρωσε. 

Ένα πρόβλημα υγείας πάντα σου αφήνει κάτι, δήλωσε η Μελίνα Κανά. «Δεν γίνεσαι ποτέ ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν πριν περάσεις αυτό το πράγμα. Και σε βιολογικό μπορεί να αφήσει το σημαδάκι του και σε ψυχολογικό… είναι κάτι που σε σημαδεύει», εξήγησε και πρόσθεσε ότι αυτό μπορεί να σε κάνει «να προσέχεις, να φροντίζεις παραπάνω τον εαυτό σου, να αφήσεις κάποια σκάρτα πράγματα που δεν σου χρειάζονται». 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ