ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δείχνει σκηνές πίσω από τις κάμερες- «Reality VS Romantic Scene»»

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δείχνει σκηνές πίσω από την κάμερα- «Reality VS Romantic Scene»» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανάρτησε βίντεο από τα γυρίσματα τoυ Maestro και έδειξε πόσο διαφορετικά είναι όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα σε σχέση με αυτό που τελικά προβάλλεται στην οθόνη.

Με τον τίτλο «Reality VS Romantic Scene!!!» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δείχνει την προετοιμασία για αυτό που προβλήθηκε στη σειρά «Maesrtro in Blue», όπως είναι ο διεθνής τίτλος της σειράς στο Netflix, ως ρομαντικό μπάνιο στη θάλασσα με την συμπτωταγωνίστριά του Κλέλια Ανδριολάτου.

Ωστόσο η αλήθεια πίσω από τις κάμερες είναι διαφορετική. «Reality VS Romantic Scene» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. Μπορεί η σκήνη σεναριακά να ήταν ρομαντική ωστόσο στην πραγματικότητα όπως λέει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, «Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο 🎬🎬»

Στα πλάνα φαίνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μπαίνει στην κρύα θάλασσα στους Αντίπαξους όπως λέει στις 7 το πρωί αλλά πρέπει να το παίξουν άνετοι. Ο ίδιος δε, φαίνεται να τρέμει από το κρύο αλλά τελικά η σκηνή προβλήθηκε όπως έπρεπε, ως ένα ρομαντικό μπάνιο του ζευγαριού. 

«Έχει πολύ κρύο, είναι 7 η ώρα το πρωί, είμαστε στους Αντίπαξους και πρέπει να κάνουμε ότι είμαστε πολύ άνετοι. Και κάνει πολύ κρύο» λέει στο βίντεο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τρέμοντας.

It's Viral
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ