Το δελτίο τύπου: 

 

H A for Athens team (Παναγιωτοπούλου Μαρίνα, Παπανικολάου Γιάννης, Σίνης Στέφανος- φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών), μετά από 6 δημιουργικούς μήνες προετοιμασίας παρουσίασε το καινοτομικό της concept στον ελληνικό τελικό του διαγωνισμού Μάρκετινγκ L'Oreal Brandstorm 2013 και κέρδισε το εισητήριο για τον παγκόσμιο τελικό Παρίσι!

Λίγες μέρες αργότερα η ομάδα έφερε τη χώρα μας στην πρώτη θέση παγκοσμίως, κερδίζοντας με τη φωτογραφία που βλέπετε, το βραβείο People's Choice Award του διαγωνισμού μαζέυοντας περισσότερα από 19.500 like στο facebook μόλις σε 4 ημέρες! Σημείωνουμε ότι διαγωνίστηκε απέντατι σε 32 χώρες από όλο τον κόσμο, με πολλάπλάσιο πληθυσμό και διείσδυση facebook από την Ελλάδα.
Κι όμως τα κατάφεραν!

Επόμενος στόχος της ομάδας, είναι η κατάκτηση μιας μεγάλης διάκρισης και στο Παρίσι, όπου θα δεξαχθεί η τελική φάση του παγκόσμιου διαγωνισμού. Εκεί οι εθνικοί νικητές 45 χωρών θα διαγωνιστούν για το καλύτερο concept προιόντος και το καλύτερο επικοινωνιακό πλάνο.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα,
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

 

 

 

 

*Πριν μία εβδομάδα στο LIFO.gr είχαμε δημοσιεύσει αυτό το ημέιλ:

 

     Ονομάζομαι Παπανικολάου Ιωάννης και μαζί με δύο συμφοιτητές μου από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπροσωπούμε την Ελλάδα, στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού μάρκετινγκ και καινοτομίας, Brandstorm 2013, τον οποίο διοργανώνει η L’Oreal.
Ο διαγωνισμός Brandstorm 2013 by L’Οreal, διοργανώνεται από το 1993 και δίνει σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις καινοτόμες ιδέες τους.
       Παράλληλα με το διαγωνισμό αυτό, τρέχει στο Facebook μέχρι τις 4 Ιουνίου, ένας διαγωνισμός φωτογραφίας, γνωστός ως People Choice Award, όπου οι νικητές της κάθε χώρας δημιουργούν μία φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους και νικητής ανακηρύσσεται αυτός, που θα αναδείξει το κοινό, δίνοντας του τα περισσότερα Like .
H ομάδα μας ονομάζεται A for Athens (όχι καμία σχέση δεν έχουμε με το γνωστό μαγαζί!) και έχει στόχο να φέρει στην Ελλάδα για πρώτη φορά το βραβείο αυτό και να κυνηγήσει παράλληλα, δυναμικά την πρωτιά στο Παρίσι στις 20 Ιουνίου!
       Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα εάν θα θέλατε να υποστηρίξετε την ελληνική συμμετοχή στο People Choice Award, κάνοντας share τη φωτογραφία μας στο τοίχο της facebook fanpage σας, ή γράφοντας κάτι για εμάς, βοηθώντας να κάνουμε τη φωτογραφία μας viral!
Το link της φωτογραφίας μας:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=478925188846963&set=a.478920445514104.1073741826.158771604195658&type=1&theater