Ιουλία Καλλιμάνη: «Όσο θα με σέβεστε θα σας σέβομαι» - Η ανάρτηση μετά το περιστατικό με τα λουλούδια

Ιουλία Καλλιμάνη: «Όσο θα με σέβεστε θα σας σέβομαι» - Η ανάρτηση μετά το περιστατικό με τα λουλούδια Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Ιουλία Καλλιμάνη / NDP
0

Στην πρώτη ανάρτησή της στα social media προχώρησε η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά το περιστατικό με τον θαμώνα κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην Κρήτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, και στο βίντεο που κατέγραψαν άτομα που ήταν μπροστά, καταγράφεται η στιγμή που ενώ η Ιουλία Καλλιμάνη τραγουδούσε, της πέταξαν λουλούδια που περιείχαν μια μικρή ποσότητα νερού, στο πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όπως φαίνεται και στο βίντεο και πλησίασε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καθόταν σχεδόν μπροστά στη σκηνή, ζητώντας εξηγήσεις για την πράξη του.

Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο φανερά ενοχλημένη και συνέχισε το πρόγραμμα.

@kokkinos.a Ντάξει μετά τα βρήκανε!@iouliakallimani_OFFICIAL @Αναδρομές #fy #foryou #viral #mamaioulia #anadromeslive ♬ πρωτότυπος ήχος - Άρης Κόκκινος

Το απόγευμα της Παρασκευής η Ιουλία Καλλιμάνη απάντησε για το περιστατικό, μέσω ενός story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως αναγκάστηκε να αντιδράσει με τρόπο που δεν ήθελε.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ενόχλησή μου για το περιστατικό όπου μου πετάχτηκαν λουλούδια στο πρόσωπο. Αυτή η κίνηση δεν δείχνει σεβασμό και με αναγκάζει να αντιδρώ με τρόπο που δεν θα ήθελα», ανέφερε αρχικά στο μήνυμά της.

«Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι, και η αμοιβαιότητα του σεβασμού είναι απαραίτητη. Αυτή η κατάσταση με αναγκάζει να μην συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελα, και ελπίζω να το κατανοήσουμε αυτό. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο και να μην χρειαστεί να βρεθώ ξανά σε παρόμοια θέση», κατέληξε.

Ιουλία Καλλιμάνη: «Όσο θα με σέβεστε θα σας σέβομαι» - Η ανάρτηση μετά το περιστατικό με τα λουλούδια Facebook Twitter
It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.