Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Θα μπορούσα να ζητήσω τεράστια αποζημίωση»

Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Θα μπορούσα να ζητήσω τεράστια αποζημίωση» Facebook Twitter
Φωτ. Ιωάννα Τούνη / Youtube
0

Για την υπόθεση του revenger porn μίλησε εκτενώς σε πρόσφατη συνέντευξής της, σε διαδικτυακή εκπομπή στο Youtube, η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την πολύκροτη υπόθεση του revenger porn, η οποία πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Μάλιστα, η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποία αυτή η υπόθεση επηρέασε τη ζωή της σε πολλούς τομείς, ενώ αποκάλυψε παράλληλα πως δεν ζητά αποζημίωση από τους κατηγορούμενους, παρά μόνο να υπάρξει μία σωστή απόφαση στο τέλος της δίκης.

«Η κοινωνία μας με προβληματίζει τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και στις τελευταίες αναρτήσεις μου να μπεις θα δεις χυδαία σχόλια που αφορούν το revenge porn. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ μίζεροι και δυστυχισμένοι με τη ζωή τους. Νιώθω μια αηδία με όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Όσον αφορά το δικαστήριο αναμένω να τους αντικρίσω από κοντά. Αυτούς τους ανθρώπους έχει τύχει να τους δω στη Θεσσαλονίκη αλλά έχω γυρίσει το κεφάλι μου. Δεν με έχουν προσεγγίσει ποτέ, δεν μου ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Δε νομίζω ότι ήταν μία κακή στιγμή για αυτούς τους ανθρώπους, πιστεύω ότι είναι το σύστημα τους. Το μόνο πράγμα που ζητάω είναι ηθική δικαίωση. Σε ένα τέτοιο κακουργηματικό συμβάν θα μπορούσα να ζητήσω τεράστια αποζημίωση, αλλά ζήτησα από τον δικηγόρο μου να μην υπάρξει καμία τέτοια απαίτηση», συνέχισε.

«Θέλω όταν ο γιος μου θα έρθει αντιμέτωπος με όλη αυτή τη σαπίλα που έχει ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια, να υπάρχει μία σωστή και δίκαιη απόφαση από πίσω. Ήμουν θύμα αυτών των ανθρώπων και όλο αυτό το πράγμα έγινε παρά την θέλησή μου. Είναι πολύ άδικο που γιος μου αύριο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με όλο αυτό. Ήταν κάτι που δεν ήθελα ποτέ να συμβεί, δεν το επεδίωξα, δεν το σκηνοθέτησα, ήταν κάτι στο οποίο βρέθηκα θύμα και μου στοίχισε πάρα πολύ. Βίωσα πολύ σκληρή κατάσταση», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Έχω κλάψει πάρα πολύ και από τότε νιώθω μόνιμα μέσα μου ένα βάρος.  Έπρεπε να απολογηθώ μέχρι και στον περίγυρό μου, τη μητέρα μου, τους φίλους μου. Ο τότε σύντροφός μου ενώ συγκατοικούσαμε, έφυγε και μετακόμισε μόνιμα στην Δράμα και μέχρι και σήμερα δεν έχει ξανά επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Κοπέλες στη θέση μου έχουν δώσει τέρμα στη ζωή τους για κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι εγώ κατάφερα μετά από όλο αυτό να εξελιχθώ, εξαγρίωσε πολύ κόσμο», κατέληξε.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ