ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

«Η ζωή σου είναι άδεια»: Η οργισμένη επιστολή ενός 6χρονου προς τον Άγιο Βασίλη που δίχασε το ίντερνετ

«Η ζωή σου είναι άδεια»: Η οργισμένη επιστολή ενός 6χρονου προς τον Άγιο Βασίλη που δίχασε το ίντερνετ Facebook Twitter
1

Ένας 6χρονος από την Ουάσινγκτον έγινε το πρόσωπο της ημέρας στα social media με αφορμή μια επιστολή που έγραψε προς τον Άγιο Βασίλη, για τον οποίο είπε πως η ζωή του «είναι άδεια» και ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το αν ο ίδιος ήταν «καλό ή κακό παιδί» την προηγούμενη χρονιά.

Η μητέρα του μικρού, η Σάρα Μακάμον, δημοσίευσε την επιστολή στο Twitter την Κυριακή και μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, το γράμμα στον Άγιο Βασίλη έγινε viral.


«Αυτό το κάνω μόνο για το σχολείο. Ξέρω ότι η λίστα σου με τους άτακτους είναι άδεια. Και η λίστα με τους καλούς είναι άδεια. Και η ζωή σου είναι άδεια. Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου. Αντίο», γράφει το παιδί. Το γράμμα τελειώνει με τη φράση «Με αγάπη», αλλά δεν φέρει υπογραφή αφού ο 6χρονος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του: «Δεν σου λέω τ' όνομά μου».

«Ο 6χρονος δύσπιστος γιος μου έπρεπε να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη στο σχολείο. Και το έκανε...», έγραψε η μητέρα του παιδιού, αναρτώντας μια φωτογραφία της επιστολής.


Κάποιοι χρήστες του Twitter εντυπωσιάστηκαν με τη σοφία του παιδιού, άλλοι όμως εξέφρασαν ανησυχία για όσα μπορεί να υπονοεί στα λεγόμενά του το παιδί.

Από την πλευρά της η μητέρα έσπευσε ωστόσο να τους καθησυχάσει, σχολιάζοντας πως «οι μπελάδες» δεν είναι τίποτε άλλο από τον μικρότερο αδερφό του. «ΥΓ. Οι "μπελάδες" στη ζωή του; Ο αδελφός του. Μην καλέσετε την πρόνοια. Πιστέψτε με, το διασκεδάζει πολύ», εξήγησε η ίδια. 

It's Viral
1

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια