Η τρυφερή φωτογραφία του σκύλου που αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η τρυφερή φωτογραφία του σκύλου που αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του κάνει το γύρο του διαδικτύου Facebook Twitter
0

Ο Τόνι, ένα σκυλί από την Αργεντινή που αρνήθηκε να φύγει από το πλευρό του αναίσθητου ιδιοκτήτη του, μετατράπηκε ξαφνικά σε σταρ των social media, όταν οι φωτογραφίες από την πράξη στοργής ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Ο 28χρονος Jesus Hueche έπεσε από ύψος σχεδόν 2 μέτρων, ενώ κλάδευε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του στην Bahía Blanca, χτυπώντας το κεφάλι και το λαιμό του στο πεζοδρόμιο.

Ευτυχώς για αυτόν, ένας γείτονας που είδε το περιστατικό κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Αλλά όση ώρα περίμενε, ο σκύλος του, ο Τόνι, δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του.

Οι εικόνες του Τόνι δημοσιεύτηκαν στη σελίδα των τραυματιοφορέων στο Facebook και έκτοτε έχουν διαμοιραστεί χιλιάδες φορές.

Ο κ. Hueche υπέστη ένα «ελαφρύ τραύμα στο κρανίο του», σύμφωνα με την Defensa Civil, την υπηρεσία επειγόντων περιστατικών της Αργεντινής. 

Η τρυφερή φωτογραφία του σκύλου που αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του κάνει το γύρο του διαδικτύου Facebook Twitter

Του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο λαιμό, αλλά όταν προσπάθησαν να βάλλουν τον ασθενή μέσα στο ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ο Τόνι προσπάθησε να πηδήξει και αυτός μέσα στο όχημα, αναφέρει ο οργανισμός στην σελίδα του στο Facebook.

Τελικά κατάφεραν να κρατήσουν τον Τόνι έξω από το νοσοκομειακό ώστε να μεταφέρουν τον κ. Hueche στο νοσοκομείο και να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, από όπου και πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα.

«Με ακολουθεί παντού και ξαπλώνει στο κρεβάτι μου μέχρι η σύζυγος μου να τον πετάξει έξω» δήλωσε ο Hueche στον Αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό La Brujula 24.

«Μία μέρα τον είδαμε στον δρόμο και τον υιοθετήσαμε, του δώσαμε αγάπη, φαγητό και είναι πια μέλος της οικογένειας. Για μένα είναι κάτι σαν γιος»   

Με πληροφορίες από independent.co.uk και mirror.co.uk

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ