Η στιγμή που μια γυναίκα 40 ετών ακούει για πρώτη φορά!

Η στιγμή που μια γυναίκα 40 ετών ακούει για πρώτη φορά! Facebook Twitter
8

Η Joanne Milne γεννήθηκε κωφή. Μόλις έφτασε 20 ετών και εξαιτίας του συνδρόμου Άσερ έχασε και την όρασή της. Πέρασε ακόμη 20 χρόνια βυθισμένη σε έναν σκοτεινό και σιωπηλό κόσμο ώσπου ταξίδεψε σε μια κλινική για να πραγματοποιήσει μια επέμβαση. Στο αυτί της τοποθετήθηκαν εμφυτεύματα κοχλία και αυτή είναι η στιγμή που η ομάδα των γιατρών τα ενεργοποιεί και η Joanne ακούει λέξεις για πρώτη φορά.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Θα συμφωνήσω μαζί σου... Και εγώ έχω την ίδια απορία. Επίσης, στο άρθρο λέει "Μόλις έφτασε 20 ετών και εξαιτίας του συνδρόμου Άσερ έχασε και την όρασή της.". Στο βίντεο εμένα μου φάνηκε πως όραση είχε(έστω και περιορισμένη). Αν μάλιστα προσέξει κάποιος το βίντεο θα δει πως το χαρτί που κρατούσε στα χέρια τις ήταν γραμμένο και το συμβουλευόταν. Αυτό το πράγμα "κάποιος που είναι βυθισμένος σε έναν σκοτεινό κόσμο" αδυνατεί εκ των πραγμάτων να το κάνει. Επίσης, οπτική επαφή με την ιατρό υπάρχει. Κάτι δεν μας λέει σωστά ο αρθογράφος θεωρώ. Δυνατό βίντεο πάντως, θα συμφωνήσω.
Πραγματικά συγκινητικό! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εκείνους τους ερευνητές και επιστήμονες που καταφέρνουν με τη δουλειά τους να λύνουν τόσο δύσκολα προβλήματα και να δίνουν χαρά στον κόσμο.Nα'ναι καλά η κοπέλα! Kαι όπως τη συμβούλεψαν οι γιατροί, δεν πρέπει να ακούσει με τίποτα ελληνική τηλεόραση, ιδίως στην αρχική αυτή φάση της προσαρμογής. Tυχόν έκθεσή της στον΄Aδωνι Γεωργιάδη μπορεί να αποβεί ολέθρια..