Η Chrissy Teigen είχε να ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό στους followers της και φρόντισε να ντυθεί καταλλήλως για την περίσταση. 

 

Το 36χρονο μοντέλο και ο ευτυχής σύζυγος John Legend περιμένουν παιδί και η μέλλουσα μαμά φόρεσε ειδικά για το ποστ στο instagram ένα ψηλόμεσο brief του οίκου Gucci, αξίας 520 δολαρίων, συνδυάζοντάς το με ένα μαύρο T-shirt πριν ποζάρει στον καθρέφτη της ντουλάπας της. 

 

«Ένα δισεκατομμύριο ενέσεις αργότερα (στο πόδι τελευταία, όπως μπορείτε να δείτε)» έγραψε στη λεζάντα, σχολιάζοντας τη μελανιά στον μηρό της που οφείλεται στην αγωγή που ακολουθεί μετά την εξωσωματική γονιμοποίηση. Αναφερόμενη στο έμβρυο, έγραψε: «σε κάθε ραντεβού (σ.σ με τον γιατρό) μονολογούσα, «οκ, αν είναι υγιές σήμερα θα το ανακοινώσω», αλλά μετά ξεφυσούσα ανακουφισμένη μόλις άκουγα τον χτύπο της καρδιάς και αποφάσιζα ότι είμαι ακόμα πολύ αγχωμένη».

 

Η συγγραφέας του “Cravings” έγραψε πως η χαρά ξαναμπήκε «στο σπίτι και στις καρδιές τους», όταν έμαθαν τα χαρμόσυνα νέα. 

Η Chrissy Teigen φόρεσε briefs 0 του οίκου Gucci για το ποστ της εγκυμοσύνης της

«Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό παρά με νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι καταπληκτικά, με αισιοδοξία».

 

Το ζευγάρι είχε χάσει το τρίτο τους μωρό τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η Teigen νοσηλεύτηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από μεγάλη αιμορραγία.