Μια μοναδική εμφάνιση με τη μητέρα της έκανε η Βίκυ Καγιά, περπατώντας στο πλευρό της, στην πασαρέλα που στήθηκε για την Εβδομάδα Μόδας 2022 στο Ωδείο Αθηνών.

 

Στο σόου «We are family» οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια και τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου παρουσιάστηκαν μέσα από ένα διαφορετικό κόνσεπτ, όπου μοντέλα και σελέμπριτι περπάτησαν δίπλα στις μητέρες τους, υπό τους ήχους του πασίγνωστου κομματιού των Sister Slegde. 

 

Βίκυ και Αλεξάνδρα Καγιά ολοκλήρωσαν το catwalk και η κριτής του GNTM ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

 

Πέρυσι, μητέρα και κόρη είχαν μιλήσει, σε κοινή συνέντευξή τους, για τη σχέση τους. «Δεν διαφωνώ με την κόρη μου σε τίποτα. Πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει να έχει λόγο στο πώς μεγαλώνει ένας άνθρωπος τα παιδιά του» είχε δηλώσει η Αλεξάνδρα Καγιά στο περιοδικό OK. 

 

«Εγώ μεγάλωσα μόνη μου την Βίκυ και τον Σταύρο και θυμάμαι πως όταν επενέβαινε η μητέρα μου θύμωνα. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και με το παιδί μου. Γι’αυτό ακόμα και αν πει κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνη ή αν τα μαλώσει μπροστά μου, δεν παίρνω ποτέ θέση».