Η Angelina Jolie παντρεύτηκε με νυφικό γεμάτο ζωγραφιές των παιδιών της

 

Μόλις 20 φίλοι και στενοί συγγενείς παρακολούθησαν από κοντά τον διαβόητο γάμο της Angelina Jolie και του Brad Pitt στις 23 Αυγούστου με τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους να πιάνονται κυριολεκτικά στον ύπνο. 

 

Την επόμενη μέρα έγινε η λιτή ανακοίνωση που ανέφερε πως η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ιδιοκτησίας του ζευγαριού Château Miraval στη Γαλλία και σήμερα, σχεδόν δέκα μέρες μετά, οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή φιγουράρουν στα εξώφυλλα δύο περιοδικών που απέκτησαν αποκλειστικότητα στο υλικό.

 

Το Ηello και το People μοιράζονται τις εικόνες του γάμου και κυκλοφορούν με εξώφυλλο την Angelina Jolie νύφη, δίνοντας παράλληλα λεπτομέρειες από την τελετή.  Το νυφικό της 39χρονης ηθοποιού είχε επιμεληθεί σχεδιαστικά ο Luigi Massi του οίκου Versace, αλλά η πινελιά που το έκανε ξεχωριστό ανήκει στα παιδιά του ζεύγους.  Το πέπλο και η ουρά του ήταν καλυμμένα με τις ζωγραφιές του 13χρονου Maddox, του 10χρονου Pax, της 9χρονης Zahara, της 8χρονης Shiloh, και των ηλικίας έξι ετών διδύμων Vivienne και Knox. Σύμφωνα με το People τα παιδιά του ζεύγους συνέβαλαν σε όλη την τελετή και βοήθησαν ακόμη και στους όρκους που αντάλλαξαν οι γονείς τους, γράφοντας δικά τους λόγια.

 

Μια ακόμη λεπτομέρεια που δίνει το περιοδικό Hello είναι πως ο Brad Pitt ξέχασε να συμπεριλάβει στις αποσκευές του το παπιγιόν του και αναγκάστηκε να δανειστεί αυτό του γιου του Μaddox.

 

Η Angelina Jolie παντρεύτηκε με νυφικό γεμάτο ζωγραφιές των παιδιών της

 

Η Angelina Jolie παντρεύτηκε με νυφικό γεμάτο ζωγραφιές των παιδιών της