Παρ' ό,τι ήδη είχε γάτο, ο Φίλιππος βρήκε και περιμάζεψε μια έγκυο γατούλα πριν από δύο μήνες. Τώρα με τα γεννητούρια γίνεται ένας χαμός μέσα στο σπίτι, κι έτσι ψάχνει ανάδοχους γονείς για τα μικρά γατάκια. 

 

Μας αφηγήθηκε την ιστορία των γατακίων - και είναι ευφάνταστη και χαρούμενη. 

 

 

 

H ιστορία των μικροσκοπικών γατιών του Φίλιππου
 

 

Με λένε ντ'Αρτανιάν!

Είμαι σχεδόν 2 μηνών και ζω με τη μαμά μου και τα 2 μου αδέρφια σ' ένα υπέροχο αλλά... πολύ μικρούλι σπίτι! Η μαμά μου ήταν μια άτυχη γατούλα που κάποιος άκαρδος την πέταξε στο δρόμο όταν έμαθε ότι ήταν ήδη έγκυος. ΕΥΤΥΧΩΣ τη βρήκε ο Φίλιππος –ο οικοδεσπότης μας– και της πρόσφερε στέγη, φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μπόλικη αγάπη.
Η μαμά μου –πεισματάρα γαρ– μας γέννησε μια Τρίτη πρωί μέσα στην παπουτσοθήκη του Φίλιππου. Βέβαια δεν ήταν πολύ βολικά εκεί, κι έτσι μετά τον τοκετό δέχθηκε να εγκατασταθεί για χάρη μας, στο άνετο και καθαρό κρεβατάκι που της είχε ετοιμάσει ο Φίλιππος.


Η μαμά γέννησε 5 υγιέστατα γατάκια. Για ενάμισι μήνα μας θήλασε, μας έπλυνε, μας μάλωσε για τις σκανταλίες μας, έπαιξε μαζί μας και μας έμαθε να χρησιμοποιούμε την άμμο. Όμως το σπίτι του Φίλιππου είναι πολύ μικρούλι κι εμείς είμαστε 4 Σωματοφύλακες και 1 Πριγκίπισσα, όλοι μας πολύ απαιτητικοί για τις δυνατότητές του. Έτσι το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε πως το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να βρεθούν κάποιοι επίδοξοι φιλόξενοι γατογονείς που θα μας χαρίσουν την αγάπη τους και θα απολαύσουν τη δική μας. Ούτως ή άλλως η μαμά θα μείνει με τον Φίλιππο.


Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια μας, ο Άθως και ο Πόρθος, ήδη υιοθετήθηκαν μαζί, από μια όμορφη οικογένεια. Όμως εμείς, οι άλλοι τρείς, αναζητούμε ακόμα τις ζεστές αγκαλιές που θα μας υποδεχτούν.

 

Και τώρα να σας συστηθούμε!

 

Εγώ –όπως ήδη ξέρετε– είμαι ο ντ'Αρτανιάν!

 

H ιστορία των μικροσκοπικών γατιών του Φίλιππου

 

Όπως καταλαβαίνετε είμαι ο αρχηγός της «συμμορίας»! Είμαι πολύ όμορφος, παιχνιδιάρης και τέλος πάντων για να μην περιαυτολογώ, όποιος με διαλέξει δεν θα το μετανιώσει!

 

 

Αυτός είναι ο αδερφός μου ο Άραμης!

 

H ιστορία των μικροσκοπικών γατιών του Φίλιππου

 

Το πρόβλημα με τον Άραμη είναι ότι προσπαθεί να μου μοιάσει: είναι βέβαια ωραίος, παιχνιδιάρης, κοινωνικός και καλόβολος, αλλά θα είναι για πάντα ο υπαρχηγός μου!

 

H ιστορία των μικροσκοπικών γατιών του Φίλιππου

 

 

Και τέλος το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας!

 

H ιστορία των μικροσκοπικών γατιών του Φίλιππου

 

Η αυτής μεγαλειότης Άννα (η Αυστριακή)! 

Η μεγαλειοτάτη είναι πραγματικά μεγαλόπρεπη, πανέμορφη, ναζιάρα και πολύ αγαπησιάρα. Όλοι ελπίζουμε να πέσει σε πολύ καλά χέρια, ωστόσο να είναι πάντα σίγουρη ότι εμείς τα αδέρφια της, ο ντ'Αρτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες θα είμαστε πάντα σε επιφυλακή για χάρη της.

 

H ιστορία των μικροσκοπικών γατιών του Φίλιππου

 

All for one and one for all!

 

 

Αυτοί είμαστε λοιπόν, κι όποιος θέλει να μας χαρίσει την αγάπη του και μια γωνίτσα του σπιτιού του ας επικοινωνήσει παρακαλώ με τον φανταστικό οικοδεσπότη μας, τον Φίλιππο [στον αριθμό: 6949.1972.52 ή στο e-mail: filipposmf@yahoo.com ].

 

H ιστορία των μικροσκοπικών γατιών του Φίλιππου

 

 

*Θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία των κατοικιδίων σας;
Γράψτε μας εδώ >> yousendit@lifo.gr