Εντωμεταξύ στη Μύκονο: H Πάρις Χίλτον κάνει βόλτες με τον Ρέβη και ο κόσμος "σκοτώνεται" για μια selfie

Εντωμεταξύ στη Μύκονο: H Πάρις Χίλτον κάνει βόλτες με τον Ρέβη και ο κόσμος "σκοτώνεται" για μια selfie Facebook Twitter
0

O γάμος της Ana Beatris Barros με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Karim El Chiaty προσέλκυσε στην Μύκονο πολλούς διάσημους, ισχυρούς και φυσικά σελέμπριτις.

Στην τρίτη κατηγορία ξεχωρίζει η Paris Hilton η οποία κατεγράφη από το MykonosLive ΤV να κάνει άφιξη στο ξενοδοχείο της με ελικόπτερο. Εκεί την περίμενε ο Σπύρος Ρέβης ο οποίος μετά την έβγαλε περιφορά στα Ματογιάννια. Σε λίγες μέρες η κληρονόμος, διασημότητα, τραγουδίστρια, ηθοποιός κτλ θα επιστρέψει στην Μύκονο για να κάνει πως παίζει μουσική σε κλαμπ και να πάρει αμοιβή 80.000 ευρώ.

Να τι έγινε στη βόλτα όλο χάρη:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

It's Viral / Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

Η συζήτηση για την κατάργηση των ταυρομαχιών στην Ισπανία και γενικότερα στον ισπανόφωνο κόσμο παραμένει έντονη και βαθιά διχαστική, με επιχειρήματα που ακουμπούν τόσο στην παράδοση όσο και στην ηθική.
THE LIFO TEAM