Ένα χάσκι με ελαφρύ στραβισμό έχει κερδίσει τη συμπάθεια των social media, ωστόσο, ακόμα αναζητά την παντοτινή του οικογένεια.

 

Η Jubilee είναι τεσσάρων ετών και έγινε διάσημη στα social media όταν το Husky House, ένα καταγύφιο στο Νιου Τζέρσι που φιλοξενεί χάσκι Σιβηρίας, δημοσίευσε φωτογραφίες του σκύλου, με την απεγνωσμένη έκκληση να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι γι'αυτόν.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καταφυγίου, ο βασικός λόγος που το σκυλί δεν έβρισκε κάποιον να τον υιοθετήσει, ήταν η ιδιαίτερη η εμφάνισή του. Μάλιστα, ο ελαφρύς στραβισμός ήταν αυτό που έκανε τον εκτροφέα του να το ξεφορτωθεί, καθώς δεν θα του απέφερε τα κέρδη που προσδοκούσε.

 

Ένα χάσκι με αστείο βλέμμα ψάχνει την παντοτινή του οικογένεια - Το παράτησαν λόγω των ματιών του
Husky House

 

Ένα χάσκι με αστείο βλέμμα ψάχνει την παντοτινή του οικογένεια - Το παράτησαν λόγω των ματιών του
Husky House

 

«Το όνομά μου είναι Τζούμπιλι, είμαι ένα τετράχρονο θηλυκό χάσκι και βρίσκομαι στο καταφύγιο εδώ και πολύ καιρό. Προέρχομαι από έναν 'εκτροφέα' που δεν μπορούσε να με πουλήσει γιατί, όπως έλεγε, είχα αλλόκοτη εμφάνιση. Τα χάσκι είναι σκυλιά με αρχοντική εμφάνιση κι εγώ δεν ξέρω γιατί δεν τους μοιάζω. Μακάρι να ήμουν πιο όμορφη ώστε κάποιος να με ήθελε για σκυλί του», «γράφει» η Τζούμπιλι στο Facebook και «συνεχίζει»: «Μ'αρέσουν τα άλλα σκυλιά, αλλά όχι κι οι γάτες. Αγαπώ τους ανθρώπους, όμως είμαι λιγάκι ντροπαλή γιατί οι περισσότεροι γελούν μ'εμένα. Θέλει κανείς ένα αστείο χάσκι;»

 

 

Προς μεγάλη έκπληξη των υπευθύνων του καταφυγίου, το ποστ έγινε viral, με δεκάδες χιλιάδες λάικ και ανάλογα πολλά σχόλια. Παρά την καταιγιστική αγάπη του κόσμου, ωστόσο, η Τζούμπιλι δεν έχει βρει ακόμα σπίτι.