ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Δοκιμάζουν πανάκριβα κοσμήματα και μετά τρέχουν: Η φάρσα με το ανατρεπτικό τέλος που έχει γίνει viral

Δοκιμάζουν πανάκριβα κοσμήματα και μετά τρέχουν: Η φάρσα με το ανατρεπτικό τέλος που έχει γίνει viral Facebook Twitter
0

Φανταστείτε αυτό: είστε πωλητής σε κοσμηματοπωλείο, ένας πελάτης δοκιμάζει ένα πανάκριβο κομμάτι και ξαφνικά σηκώνεται και τρέχει μόνο για να φτάσει τελικά μέχρι τον πλησιέστερο καθρέφτη να το προβάρει. 

Αυτή είναι η φάρσα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στα social media της Κίνας και περιλαμβάνει «άτακτους» πελάτες, πανάκριβα κοσμήματα και ανυποψίαστους πωλητές που τρέχουν πανικόβλητοι. 

Αυτό που κάνουν πρακτικά οι πρωταγωνιστές της φάρσας είναι να δοκιμάζουν πολυτελή κολιέ και βραχιόλια σε διάφορα κοσμηματοπωλεία. Ξαφνικά κι ενώ ο πωλητής βρίσκεται φυσικά πίσω από τον πάγκο, οι πελάτες σηκώνονται κι αρχίζουν να τρέχουν προς την έξοδο τους καταστήματος. 

Αναμενόμενα, οι πωλητές πανικοβάλλονται στην σκέψη πιθανής κλοπής, πηδούν τους πάγκους και αρχίζουν να κυνηγούν τον πελάτη τους, ο οποίος ωστόσο απλώς σταματά στον καθρέφτη που βρίσκεται δίπλα στην έξοδο σαν να μην τρέχει τίποτα, αφήνοντας τους υπαλλήλους συγχυσμένους και ταυτόχρονα ντροπιασμένους.  

It's Viral
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Μπέζος: «Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, είναι κάτι σαν τη mafia»

It's Viral / Γιάννης Μπέζος: «Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, είναι κάτι σαν τη mafia»

Ο ηθοποιός σε μία ενδιαφέρουσα και αιχμηρή συνέντευξη μίλησε για τις «οικογένειες Χίτλερ», τις «μαμάδες» που μπορούν να γίνουν «ό,τι χειρότερο υπάρχει» και άλλα επώδυνα και αντιδημοφιλή
THE LIFO TEAM