Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είπαν σε εκπομπή ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, το διέψευσε έξαλλη στον «αέρα»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Την οργισμένη αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη προκάλεσε «πληροφορία» που μετέδωσε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega πως φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Αμέσως, το μοντέλο βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής και έξαλλη διέψευσε τις εν λόγω πληροφορίες. «Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, έχω οικογένεια πίσω μου. Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο», ήταν τα πρώτα λόγια της. 

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα όμως τον τίτλο της εκπομπής ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας», επανέλαβε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συμπλήρωσε: «Έτσι και ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο». 

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει γίνει», της είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και το μοντέλο απάντησε πως «υπήρξε ένα περιστατικό, αλλά όχι με εμένα, με μια άλλη κοπέλα». Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε εάν μπορεί να πει τι έγινε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Όχι βέβαια, γιατί δεν είναι δουλειά μου και δεν αφορά εμένα».  

«Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ», τόνισε, αναφερόμενη στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, συντελεστή της εκπομπής. Ερωτηθείσα εάν είναι όλα καλά, αντέδρασε λέγοντας: «Δεν με ακούτε στο τηλέφωνο; Τι είναι αυτά που γράφετε; Σας παρακαλώ πάρα πολύ… Δεν έχει συμβεί τίποτα, τι πρέπει να κάνω; Για όνομα του Θεού, καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα, θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά, όσοι έχουν μείνει». 

Στο τέλος, η Δήμητρα Αλεξάνδρου «ευχαρίστησε» ειρωνικά την εκπομπή. «Μου κάνατε ένα υπέροχο ξύπνημα, τι να πω, καλημέρα», συμπλήρωσε και έκλεισε το τηλέφωνο. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ