Βανδή: Έχω δουλέψει σερβιτόρα και σε οίκο νυφικών - «Δεν αγαπήθηκα όπως ήθελα»

Βανδή: Έχω δουλέψει σερβιτόρα και σε οίκο νυφικών-Ήμουν εσωστρεφές παιδί Facebook Twitter
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κομμάτι των φίλων της και στον ρόλο που παίζουν στη ζωή της
0

Η Δέσποινα Βανδή σε μια εξομολόγηση στη Μαρία Μπακοδήμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε για τη φιλία, τον έρωτα, τα παιδικά της χρόνια, τον σύντροφό της, αλλά και τα παιδιά της.

«Έχω πολύ έντονη φόρτιση όταν πηγαίνω στην Καβάλα. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατή. Ήταν όλα αλλιώς τότε, βλέπω τον εαυτό μου σε διάφορες γωνιές και γειτονιές με βλέπω με όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα τότε. Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω ότι 'μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», δήλωσε.

Παραδέχθηκε πως έχει αισθανθεί προδοσία σε σχέση της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη σε σχέση μου».

 
 

Επίσης αποκάλυψε τι επαγγέλματα έχει κάνει πριν από την καριέρα της στο τραγούδι. 


Όταν ρωτήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου, αν έχει νιώσει αγάπη στη ζωή της, απάντησε «με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις», είπε για να προσθέσει πως «νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου.»

«Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη» συμπληρώνει η Δέσποινα Βανδή.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ηθοποιών

It's Viral / Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

«Tώρα, όταν αναλογίζομαι αυτά τα αποσπάσματα, σκέφτομαι... Όντως, τώρα;» - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά το ντοκιμαντέρ Quiet on Set  
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ