Άκης Πετρετζίκης: Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί- Την έχουμε «ακούσει» λίγο

Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει για τα παιδιά του: Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καθημερινότητά του μετά και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο γιατί όταν είχαμε σεταριστεί με το πρώτο παιδί, είχαμε κάνει πρόγραμμα λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Δε μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες ότι 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο...η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο» είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Παραδέχτηκε ότι τρελαίνεται με την κόρη του, η οποία μεταξύ άλλων φαίνεται πως του μοιάζει καθώς έχει τα μάτια του.

«Θα τη φτιάξουμε αυτή στους 6 μήνες. Δυσκολευτήκαμε 10 ημέρες με τον Αχιλλέα. Κάπου κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Όλους τους πιάνει μία τρέλα ότι δεν θα αφήσει το παιδί να ζοριστεί, να κλάψει αλλά πρέπει να μπει σε ένα πρόγραμμα. Αλλά αυτό ήταν. Τον αφήνουμε στην κούνια. Στις 7 το απόγευμα και του λέμε γεια σου» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Άκης Πετρετζίκης.

Περιγράφοντας το πρόγραμμά του είπε πως «Κανονικά 4:15 π.μ - 4:30 π.μ ξυπνάω για να μου βγαίνει το πρόγραμμα, γιατί θέλω να παίξω με τον πιτσιρικά πριν πάω για δουλειά, να πάω γυμναστήριο. Είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόγραμμα. Κοιμάμαι 9, 10 το βράδυ με τις ειδήσεις. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών, δεν γίνεται τα παιδιά να ακολουθήσουν το πρόγραμμα το δικό μας» είπε μεταξύ άλλων.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ