Το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ «Παιχνιδοποιός», που γράφτηκε από τον χολιγουντιανό αστέρα Γκάρντνερ ΜακΚέι, μεταφέρεται στη σκηνή του Μικρού Γκλόρια σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, με τη Ραφίκα Σαουίς και τον Γιώργη Παρταλίδη

 

Η αστυνομική νευροψυχολόγος Μοντ Κρίστοφερ ζει μόνη της, απομονωμένη στους λόφους του Λος Άντζελες. Τον τελευταίο καιρό την απασχολεί σε βαθμό εμμονής μια πρωτοφανής, ανεξιχνίαστη υπόθεση που έχει αναλάβει. Ένας παρανοϊκός άντρας αγνώστων στοιχείων πραγματοποιεί κατά συρροή επιθέσεις στις ανυποψίαστες γυναίκες της πόλης με έναν τρόπο τρομακτικά παράδοξο.

 

Παιχνιδοποιός

 

Δεν τις δολοφονεί, δεν τις βιάζει αλλά τις σαγηνεύει, τις οδηγεί οικειοθελώς στο κρεβάτι, όπου τις ακινητοποιεί για να τους κάνει λοβοτομή, μετατρέποντάς τες σε άβουλα, παντοτινά του παιχνίδια. Η Μοντ έρχεται αντιμέτωπη με την αγριότητα αυτών των εγκλημάτων σχεδόν καθημερινά. Είναι εκείνη που έχει αναλάβει τη φροντίδα των θυμάτων του. Ένα ήσυχο κατά τα άλλα βράδυ ένας συμπαθής νεαρός τής χτυπά την πόρτα, ζητώντας βοήθεια, επειδή χάλασε το ποδήλατό του.

 

Ένα δραματουργικό κομψοτέχνημα υψηλής έντασης που έχει αγαπηθεί και υμνηθεί ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς σε όλες τις πόλεις του κόσμου, ενώ γοήτευσε τον Μπράιαν ντε Πάλμα και τα τελευταία χρόνια συζητιέται η κινηματογραφική του μεταφορά με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φερθ, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Δείτε πληροφορίες για την παράσταση «Παιχνιδοποιός». 

 

Θέατρο Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, 210 3600832

 

Οδηγός Θεάτρου