Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Hill Athens στο Θησείο: Σύγχρονη ελληνική κουζίνα με συνταγές της γαστρονομικής μας παράδοσης

Ξεκάθαρες γεύσεις που αντλούν τη δύναμή τους από την απλότητα και την ποιότητα της πρώτης ύλης.
4.3.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Στα καλά καθούμενα: Ένα αυθεντικό κουτούκι στο Κερατσίνι

Εδώ θα φας νόστιμους μεζέδες και θα πιεις κρασί κατευθείαν από την κάνουλα δίπλα στο τραπέζι.
4.3.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Lost Athens: Ένα νέο εστιατόριο με ανατρεπτική διάθεση στο Παγκράτι

Δοκιμάσαμε το μενού που, σπάζοντας τα τετριμμένα, προτείνει κατηγορίες όπως «χέρι», «μαχαίρι και πιρούνι», «κουτάλι».
28.2.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Gypsy Jungle: Σούσι με ελληνική συνταγή!

Το all-day bar-restaurant «Gypsy Jungle» πήρε θέση πρόσφατα στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης και σερβίρει σούσι με ελληνικές καταβολές σε περιβάλλον ζούγκλας
14.2.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Italus: Ένας all-day χώρος που υποστηρίζει με αποφασιστικότητα το casual dining

Σε αυτό το εστιατόριο-καφέ-μπαρ στην Καλλιθέα μπορείς να απολαύσεις ένα πλούσιο δείπνο την ίδια στιγμή που η διπλανή παρέα πίνει τον καφέ της ή απολαμβάνει ένα κοκτέιλ με finger food.
14.2.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

«Chilangos» στον Χολαργό: Η μεξικάνικη κουζίνα στα καλύτερά της

Μέσα στο πολύχρωμο σύμπαν του εστιατορίου Chilangos νιώθεις ότι τρως σε κάποια καντίνα του Mexico City.
29.1.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Στον «Ρόδακα» για ελληνικά πιάτα και ατμόσφαιρα παλαιού αθηναϊκού σπιτικού

Το καινούργιο εστιατόριο που μόλις άνοιξε στο Μετς προτείνει γεύσεις «κλασικής αθηναϊκής αστικής μαγειρικής».
29.1.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Tra di noi: Καλοφτιαγμένες ιταλικές γεύσεις σε μια μικροσκοπική πιτσαρία-τρατορία στα Μελίσσια

Ποιοτικά υλικά και απλός μαγειρικός χειρισμός που σέβεται και αναδεικνύει την πρώτη ύλη.
20.1.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Το εστιατόριο Άνετον μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας

Επισκεφθήκαμε το νέο Άνετον και δοκιμάσαμε το μενού, όπου πρωταγωνιστούν φρέσκα και αυθεντικά ελληνικά υλικά.
17.1.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Το «Ramino» της Γλυφάδας περνά στην καλύτερη εποχή του

Αυθεντική ιταλική κουζίνα που κάνει τη διαφορά.
15.1.2020  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
<
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή