Έχοντας κερδίσει το κοινό του κέντρου -από το 2010 στον Κεραμεικό- και ύστερα από το άνοιγμα ενός ακόμη σημείου συνάντησης στο Πασαλιμάνι, το Gazi College κινείται νότια και φέρνει την εμπειρία ενός all-day concept eatery. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του παραμένει η ανοιχτή κουζίνα, στην οποία τα πάντα ετοιμάζονται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας, αλλά και η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα ευφάνταστα σεπαρέ ή τη μεγάλη τραπεζαρία, στην οποία οι άνθρωποι συναντιούνται και μοιράζονται τις διαφορετικές τους ιστορίες.

 

Γιορτάζοντας το opening του νέου Gazi College στη Γλυφάδα, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, το μενού ανανεώνεται και εμπλουτίζεται! Ο chef Μιχάλης Φανερωμένος προτείνει νέες, special επιλογές για lunch ή dinner (Cafe De Paris Tagliata italiana, Pollo a la parilla, Ψαρονέφρι on the chips, Salmon teriyaki, Asian basket, Σαλάτα από την Ελληνική γη), ενώ ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης μάς καλωσορίζει με νέα επιδόρπια (3G Chocolate, The original lemon pie, Valhrona soft cookie) και βέβαια σπιτικά energy bars για ένα γρήγορο διάλειμμα στο Gazi College μετά το γραφείο, τη βόλτα ή το γυμναστήριο.

 

Ολόφρεσκα λαχανικά κόβονται στον πάγκο της ανοιχτής κουζίνας, πλάι σε δροσερά μεσογειακά dressings, η μυρωδιά των φρεσκοψημένων chocolate cookies απλώνεται πάνω από τις γυάλινες προθήκες με τα χειροποίητα sandwiches, τα σπιτικά snacks και τα γλυκά, στην μπάρα με τα παραμυθένια αιωρούμενα μπουκάλια σερβίρονται τα πρώτα early cocktails, καθώς οι παρέες ενώνονται στη μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία και τα ζευγάρια πλησιάζουν ψιθυριστά στις γωνιές με τα do-it-yourself αισθητικής έπιπλα. 

 

Το Gazi College παραμένει ένα αυθεντικό 5-in-1 eatery bar, το οποίο φέρνει μαζί τις ποιότητες ενός σοφιστικέ καφέ, ενός χαλαρού snack point, ενός εστιατορίου υψηλών απαιτήσεων για γεύματα προσωπικά ή επαγγελματικά, μίας pâtisserie και ενός bar που ενημερώνει τακτικά τη wine list του και ανανεώνει τις προτάσεις του σε cocktails και apéritifs!

 

Gazi College
Γρ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα/Περσεφόνης 53, Κεραμεικός/ Γρ. Λαμπράκη 117, Πειραιάς

 


www.gazicollege.gr
www.facebook.com/GaziCollegeGr
https://www.youtube.com/user/GaziCollegeGr
http://instagram.com/gazicollege
https://foursquare.com/p/gazi-college/83342497