Λουκουμάδες, η νέα μόδα. Κατηφορίζοντας την Πανεπιστημίου από το δεξί πεζοδρόμιο, τα αρώματα του λουκουμά θα σε τραβήξουν από τη μύτη και θα χωθείς χωρίς δεύτερη σκέψη στο καινούργιο Loukumami. Εκτός από τους παραδοσιακούς, δικούς μας, χρυσαφένιους λουκουμάδες, λουσμένους στο αγνό μέλι και στην κανέλα, θα ταξιδέψεις και μέχρι την Ισπανία. Ναι, τα τραγανά ισπανικά μπαστουνάκια churros σου κλείνουν λιγωτικά το μάτι. Τα γεύεσαι με ζάχαρη και κανέλα ή τα βουτάς σε λιωμένη σοκολάτα. Δοκίμασε, επίσης, γαλλικά beignets πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη ή με γέμιση πραλίνα φουντουκιού, κρέμα βανίλια, καραμέλα, σοκολάτα Negro. Το Loukumami σε πάει και παραπέρα, προτείνοντας τα beignets σε στυλ Jazzy, όπως τα προτιμούν στη Νέα Όρλεάνη, χορταστικά. Πώς να αντισταθείς σε ένα Jazzy Apple με κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης, καραμελωμένα μήλα και αμύγδαλα; Κόλαση! Θα εκτιμήσεις και το σπιτικό παγωτό που ετοιμάζεται καθημερινά σε διαφορετικές γεύσεις, όπως άλλωστε παρασκευάζονται όλες οι ζύμες και οι κρέμες, από φρέσκο γάλα. Το ενδιαφέρον μενού έχει επιμεληθεί ο εξαιρετικός ζαχαροπλάστης Δημήτρης Οικονομίδης, στο οποίο ελληνικοί, γαλλικοί και ισπανικοί λουκουμάδες δίνουν το ραντεβού τους στο κέντρο της πόλης.